2777
2789
عنوان

باردارا بیاین دور هم باشیم

489 بازدید | 77 پست

چند هفته هستید؟چ علایمی داربد؟چ مکمل های میخورید؟طبیعی یا سز؟سیسمونی چی خریدید؟کسی تولیدی سیسمونی پیچی میشناسه؟

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من 6 هفته م حالت تهوع و رفلاکس و بی‌حالی دارم گهگاهی احساس غم و ناراحتی، بچه ی دومه، اولی رو طبیعی بودم اگر اینم طبیعی بشه که عالیه، امروز نوبت دکتر دارم 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من اومدم هفته ی نهم هستم

بچه ی دومم هست، تهوع دارم، سیسمونی که نه در حد بچه ی اول، حالا ببینیم جنسیتش چیه بعد چند تا از ضروریات رو میگیریم، اولی سزارین بود انشاالله اینم سزارین میشه

من 6 هفته م حالت تهوع و رفلاکس و بی‌حالی دارم گهگاهی احساس غم و ناراحتی، بچه ی دومه، اولی رو طبیعی ب ...

بسلامتی.چقد زود علایم شروع شد.من هشت هفته شروع شد.سه روز ذیگه انومالی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

برا منم زود شروع شد منم هفته ی پنج و شش اینا تهوعم شروع شد

خیلی حس بدیه درک می کنم.من خداروشکر کمتر شد ولی دیشب اومد سراغم قرص خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

۸ سال، بله خودمون خواستیم البته چند ساله می‌خواستیم قسمت شد امسال

خیلیم خوب انشالله بسلامتی ایت دوران بگذرونید.فاصلشون خوبه.مال من خداخواسته بود.از ی طرف میگم ناشکری نکنم ی طرف میگم واقعا اشتباه کردم برای من سومیه..فاصلشون کمه دیوونم میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من 32هفته ام.فرزند سوم.تهوع و ویار خیلی کم شده.ولی به جاش رفلاکس معده و بدخوابی اضافه شده.زایمانم دوتای قبلی طبیعی بود اگه مشکلی پیش نیاد ایشالله اینم طبیعی...سیسمونی هم هیچی نخریدم....

بسلامتی.چقد زود علایم شروع شد.من هشت هفته شروع شد.سه روز ذیگه انومالی دارم

آره من حالتام از هفته 4 تقریبا شروع شد ولی این هفته به اوج خودش رسیده، وای هفته هات رو خریدارم چقد دلم میخواد برسم به هفته های بالاتر ای خدا 😅

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘