2777
2789

باید بفروشم براش بنده خدا ب مشکل برنخوره ..

خانوما تا پس فردا اگ مستاجر گیر نیومد بایر برم طلاهامو بفروشم .

توروخدا شمارو.ب حضرت عباس قسمتون میدم دعا کنید تو این یکی دوروز کسی پیدا بشه بیاد بشینه

ایشالا پیدا میشه نترس جانم طلاهاتم فردختی مستاجر اومد پولو ببره بده طلا با اجازت هم دوستان یه سر تای ...

اخه خیلی کم گذاشتیم خونرو ک کسی پیدا شع یک ماهه ولی انگار ن انگار .خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خدا شکر کن خونه دارین الان بعضی مستاجرا طلا برای رهن خونه میفروشن.اگه فروختین دوباره رهن گرفتین ...

اجی بخدا ما همیییشه مراعات مستاجرامونو کردیم .الانم تا سرماه وقت داریم اما چون زنگ زد و گفت ک الان میخوام برم و فلان مشکل برام پیش اومده حتی یک لحظه هم نمیتونم لا وجود طلاهام بگم پول ندارم گناه داره

اگرسال قبل رهنوگرفتی طلاخریدی احتماللالان پولت دوبرابرشده اندازه رهن بفروش سودتوگرفتی بااومدن مستاجربعدی بازطلابخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖