2777
2789
عنوان

نامزدی سابق

136 بازدید | 12 پست

۵سال پیش با پسرداییییم که دیوااااانه وار عاشقم بود نامزد بودم..دوسش نداشتم..اینقدر  رفت وآمد از پیر و جوان فامیل وآشنا تا حتی استاد دانشگاهم رو واسطه کرد تا قبول کردم برای شناخت بیشتر نامزد بمونیم..بدون هیچ مراسمی ..تا بهتر بشناسمش اگه اوکی بود قبول میکنم..درواقع حس میکردم چون من آدم مذهبی هستم داره ادای آدم‌مذهبی هارو درمیاره ولی درباطن به این مسائل اعتقادی نداره..خب طبیعتا وقتی به لحاظ اعتقادی شبیه نباشیم توزندگی به مشکل میخوریم.

خلاصه نامزد کردیم..

ولی بعداز ۵ماه همه چی یهو به هم زد..

منم همینطور مات مونده بودم..همه هم به من هجوم آوردن که اینقدر اذیتش کردی که اونم جا زده..اونقدر حرص خوردم که اصلا بینمون چیزی نشده بود خودش یهو جا زد..آخرش خودش رفت پیش بقیه اعتراف کرد که به خاطر من نبوده ویه مسئله ای براش پیش اومده..خلاصه هیچکس نفهمید یهو چش شد..بعداز یه مدت فهمیدم همزمان با من بایه دختر دیگه آشنا شده..یکسال بعد. هم من ازدواج کردم وهم اون با دختره..

دقیقا بعدازعروسیش همه فهمیدن حق با من بوده..چون خانمی که باهاش ازدواج کرده بود برخلاف من هیچ اعتقادی به نمازوحلال وحرام واین حرفا نداشت حتی روسری  وحجاب..وخود پسرداییم هم کاملا درجریان بوده

وبعداز یکسال خانمش بهش خیانت میکنه وجدا میشن...

حالا خودش رفته تو کل فامیل پخش کرده که من هنوز چشم دنبال فلانی(بنده )است

اون موقع گول خوشکلی ودلبری این دختره رو تومحل کار خوردم الان پشیمونم...حرفش که برام مهم نیست..چیزی که ازش حرص میخورم حرف خاله هام ودایی وزنداییم...که:

فلانی(من)باید با چنگ ودندون نگهش می‌داشت.. چرا زود ازدواج کرد..؟؟چرا صبر نکرد؟؟

الانم مثل پروانه دورش میچرخن..وقتی جایی میریم بامن خوب رفتارنمیکن..

زنداییم تا من ومیبینه وای بمیرم برای دل پسرم که عشقش یه طرفه بود‌‌ که اگه تو دوسش داشتی کارش به اینجا نمیکشید....یعنی درواقع کلیه فامیل عامل بدبختی ایشون رو من میدونن که اگه تو ۵سال پیش اینقدر باهاش سرد نبودی اون الان وضعش اینطور نبود😐

ذره ای مراعات نمیکنن که شاید به گوش همسرم برسه..

منم رفت وآمدم‌رو باهاشون قطع کردم..

ولی هم چنان حرفا ادامه داره‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وايي چقدر جات حرص خوردم. يه بار محكم جوابشونو بده و ديگه رفت و امد نكن. جايي كه شعور و عقل تقسيم ميك ...

جواب دادم حسابی.. ولی مگه فایده داره؟؟

۱۰یار خواستگاری کرد تا جواب بله دادم بعدش خودپسرشون هول بود نتونست منو نگه داره..تقصیر من چیه..

قدرت کارما :)برات مهم نباشه تو راه خودتو برو

برام مهم نیست..

فقط دوست ندارم به گوش همسرم برسه..

البته قبلا جریان رو بهش گفتم..حتی بهش گفتم که طلاق گرفته ومیترسم دوباره پیداش بشه..چون بعداز ازدواجش هم میومد تواینستا پیام میداد که منو ببخش .اشتباه کردم..من بلاک میکردم..

اگه براشون توضیح بدی، انگار داری تایید میکنی که ته دلت تو هم نمیخواستی ازدواج کنی مجبور شدی.

حالا جالبش اینجاست زنداییم میگه چطور همزمان ازدواج کردی؟؟پس  قبلا شوهرت رو می‌شناختی..اونم منی که اینقدر رو محرم ونامحرم حسااااسم وکل فامیل میدونن

یعنی هیچ جوره حاضر نیستن هول بودن پسر خودشون رو بپذیرن

میگن جوون بوده..جوونی کرده😑😶

اره پس نگران نباشین بازم جوونی میکنه دوباره یکی رو واسه خودش پیدا میکنه

بگو واقعا نمیدونم چجوری از خدای خودم تشکر کنم که اینجوری مراقبمه 

ولی تاجایی که میتونی جواب نده چون من خودم همیشه حقمو خدا میگیره و مراقبمه من چیزی نمیگم چون معتقدم چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست