2777
2789
بهت حق میدم میتونست مخالفتشو با حرف زدن بهت بگه نه با زدن و دلخور کردن .خب فدات شم تولد دخترتو کنسل ...

راجب تولد هم گفتش اخه. گفت ی تولد میخواد بگیره هزار جور برنامه و بریزو بپاش داره تم داره بخاطر اینکه بخواد چشم بقیرو دربیاره.

منم میخوام کنسل کنم جلوی خونوادم و همه بگم تقصیر اون هستش که کنسل شده

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هیچ نشونه ای نیست فکر نکنم بشه

اره فشار میدم ی دردی میگیره رو بازوم.ولی خیلی شدید نیس

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
راجب تولد هم گفتش اخه. گفت ی تولد میخواد بگیره هزار جور برنامه و بریزو بپاش داره تم داره بخاطر اینکه ...

اهان پس شیطون بلا 🤭

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

متوجه ام خب ی طوری حلش کنینحیفه زندگی ‌تون

طفلی بچه ها . 

حالا همه پدر و مادرها دعوا دارن ولی بچه های کوچیک خیلی اذیت میشن وسط اینهمه داد و بیداد . باز من خیلی کوتاه میام از داد و دعوا متنفرم

طفلی بچه ها . حالا همه پدر و مادرها دعوا دارن ولی بچه های کوچیک خیلی اذیت میشن وسط اینهمه داد و بیدا ...

آره خب خیلی گناه دارن :))))))

کاش می‌تونستم همه نینی کوچولوهایی که اذیت می‌شن‌و سفت بغل بکنم و نزارم آسیبی به جسم و روح‌شون برسه

چرا میگی شیطون بلا

انتقام سخت داری ازش میگیری 👌

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

انتقام سخت داری ازش میگیری 👌

اها به هیچیش نیس عزیزم نگران اون نباش واسش کمه. 

بخاطر چیز الکی دعوا کردین 

شما حق نداشتین فحاشی کنید 

و اون هم اصلا حق نداشت همچین کاری کنه هیچوقت خودتو  تو موقعیتی قرار نده تا کتک بخوری وقتی می‌دونی کتک میخوری 

و  روحیه بچه رو خراب نکن اون پدرشه تو ذهنش خرابش نکن 

💚🌱

بخاطر چیز الکی دعوا کردین شما حق نداشتین فحاشی کنید و اون هم اصلا حق نداشت همچین کاری کنه هیچوقت خود ...

من بعد اون کارش فحش دادم فحشم هم فقط اشغال وحشی دستت بشکنه بودش

دلم میخواد حالشو بگیرم چطور نمیدونم

خب هر کاری کنه بده. میشه بچه گناه داره اما خب باهاش حرف نزن غذا بهش نده

همینکارو میکنم غذا بی غذا میپزم خودم و دخترم میخوریم تا یک هفته وضع همینه حرفذبزنه فحشش میدم خوانواده وحشی ها بش میگم میگم دستت بشکنه