2777
2789
با چاقو ؟😳😱شوهرای نی نی سایت فک کنم همشون از بیمارستان روان پزشکی مرخص شدن چرا همتون شوهراتون اتقد ...

من فحشش دادم . 

سالی یک بار یا دوبار اینجوری دعوامون میشه . منم دقیقا یاهاش همین کارو میکردم میزدمش. ولی اون موقع مغزم فرمان ندادش . فقط داد زدم رو سرش وحشی جلوی بچه داد نزن . دلم میخواست خرخرشو بجویم. البته دست میزنم یکم دستم درد میکنه خیلی محکم نزده ولی همین ااشاره کردن و زدنش هم کاملا اشتباه بودش.

منم بش گفتم دستت بشکنه الهی خونت رو سرت خراب بشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
نمی‌فهممیعنی چون به پسرخاله تون گفتین عصبی شدن؟یا چون پسرخاله تون پیام داده؟

اره میگه تو ی بار قبلا ازش پرسیدی چرا باز پیام دادی . کفتم من دفعه اول بش متراژ ندادم. الان متراژ دادم. میگه از راه دور ی شهر دیگه اون میتونه بیاد برات بزنه گفتم بش خودش گفت من یرات میام انجام میدم من نگفتم . یجوری داد میزنه اجازه نمیده تو براش توضیح بدی . 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عصبی هستی الان دلت شکسته دورت بگردم خب جبران کنی که بدتر میشه ماجرا وسطش بچه اسیب میبینه .بهت ...

غرورم شکسته با این کارش. این شام که تلافی کزدن نبودش . دو هفته دیگه تولد دخترم بودش میخواستم براش جشن بزرگ بگیرم همه چیو کنسل میکنم نمیگیرم. تا بفهمه غلط کرده

عنوان برای چی الکی باشه

نه گلم تو رو نگفتم🫶🏻

گفتم قبل اینکه بیام تو تاپیک امیدوار بودم عنوان الکی باشه

آخه بعضیا میزنن که ترغیب کنن بعد میای میبینی موضوع یه چیز دیگس

که متاسفانه نبود

برات خیلی دعا میکنم

امیدوارم خدا کمکت کنه

...

اره میگه تو ی بار قبلا ازش پرسیدی چرا باز پیام دادی . کفتم من دفعه اول بش متراژ ندادم. الان متراژ دا ...

اوه.‌.

حس بدیه قطعاً

اینجا که کسی نمی‌تونه راهنمایی تون کنه چون شما فقط یک قسمت و اتفاق از دریای عظیم زندگی متاهلی‌تونو شرح دادین

اما همونطور که گفتین فقط سالی یکی دوبار اینطور دعواتون میشه

نمیگم سکوت کنین اما به نظرتون اینکه فحش دادین بدتر نکرد ماجرا رو؟

یا اگر شماره پسرخاله تون رو میدادین خود همسرتون باهاشون صحبت میکردن بهتر نبود؟

نه گلم تو رو نگفتم🫶🏻گفتم قبل اینکه بیام تو تاپیک امیدوار بودم عنوان الکی باشهآخه بعضیا میزنن که تر ...

مرسی عزیزم. انشالله این وحشی هارو ادم کنه.‌حاالا حالاها یاش کار دارم به غلط کزدن باید بیفته

من فحشش دادم . سالی یک بار یا دوبار اینجوری دعوامون میشه . منم دقیقا یاهاش همین کارو میکردم میزدمش. ...

دعوای فیزیکی خیلی بده 

استارتر جلوش واستا قاطعنه 

اومدو هولت داد سرت خورد ب جایی 

بلخره زورت ک به ی مرد نمیرسه هر چقدم بزنیش 

اوه.‌.حس بدیه قطعاًاینجا که کسی نمی‌تونه راهنمایی تون کنه چون شما فقط یک قسمت و اتفاق از دریای عظیم ...

من پا شدم رفتم تو اتاق بش کفتم آشغال وحشی دستت بشکنه . خونت رو سرت خراب بشه. به خونوادش گفتم وحشی بعد داشتم موضوع پسرخالمو بش میگفتم که بمن قیمت نداده بود شری قبل.

میگع من نمیخوام کشی از خونواده تو بفهمن من چیکار دارم میکنم. گوهی اضافی خورده 

مرسی عزیزم. انشالله این وحشی هارو ادم کنه.‌حاالا حالاها یاش کار دارم به غلط کزدن باید بیفته

خواهش میکنم

انشالله خدا زندگیتو پر از آرامش کنه🩵

میخوای بری پزشکی قانونی؟

...

دعوای فیزیکی خیلی بده استارتر جلوش واستا قاطعنه اومدو هولت داد سرت خورد ب جایی بلخره زورت ک به ی مرد ...

تا حالا تو این ۹سال شاید سالی ی بار اینجوری شدید دعوامون بشه اون شروع میکنه دعواهارو من شروع کننده دعوا نیستم. امشبم من پیشش نشسته بودم یهو با انگشتش زد به کتفم محکم بعدشم با چاقو . 

من پا شدم رفتم تو اتاق بش کفتم آشغال وحشی دستت بشکنه . خونت رو سرت خراب بشه. به خونوادش گفتم وحشی بع ...

متوجه ناراحتی تون هستم

زندگی باید مسالمت آمیز باشه وقتی ماجرا کتک یا ضربه دیدن میاد وسط واقعاً اون آرامش لازم از بین میره

اما شما فکر میکنین با فحش درست شد؟

غرورم شکسته با این کارش. این شام که تلافی کزدن نبودش . دو هفته دیگه تولد دخترم بودش میخواستم براش جش ...

بهت حق میدم میتونست مخالفتشو با حرف زدن بهت بگه نه با زدن و دلخور کردن .خب فدات شم تولد دخترتو کنسل نکن 🥲بچه گناه داره ...

الان دلت شکسته ناراحتی .خودتو اروم کن .حالا دوستداشتی به وقتش تلافی کن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خواهش میکنمانشالله خدا زندگیتو پر از آرامش کنه🩵میخوای بری پزشکی قانونی؟

منم به پزشک قانونی فکز کزدم ولی دست میزنم دردش خیلی شدید نیس یا سیاه یا کبود نشده. مث وشگون چندباره بودش . من پزشک قانونی اینجوری قبول میکنن؟

متوجه ناراحتی تون هستمزندگی باید مسالمت آمیز باشه وقتی ماجرا کتک یا ضربه دیدن میاد وسط واقعاً اون آر ...

فحش نه. پوستش کلفت تر از این حرفاست . قشنگ حمومشو کرد راحت نشست تلویزیونشو دید