2777
2789

فقط میگم ان‌شاءالله خوشبخت بشی و همیشه کنارش خوشحال و سلامت باشی❤🌙 واست حمدخوندم💚🌙

واسم سرعقدت دعاکن اگر یادت بود 

ب عشقم برسم اسمم نازنین نیست

اول اسم منH و اول اسم اونM  هست 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 🩷 من در جایگاهی نیستم نصیحت کنم 

ولی خب به نظرم برای هر زوجی واجبه که قبل از ازدواج حتما پیش مشاور برن تا از انتخابشون مطمئن بشن 

خوشبخت بشید الهی ❤️😍

حتما ارایشگاه مورد علاقه خودت رو برو و لباس مورد علاقه خودت رو بپوش و نظر هیچکسسسسسس رو هم قبول نکن .حتما شاد باش حتما با مامانت برقص و بغلش کن حتما با پدرت برقص خیلی پدر مادرتو تحویل بگیر هم چنین همسرتو .حتما شیطونی کن اگ اهلش هستی و بپر بالا پایین .

ببین من بخاطر اینک نگن عروس جلفه با اهنگ دیجی در مراسم عقدم اصلا هیجان نداشتم فیلم عقدو میبینم حالن از خودم و متانت های بیجا و چندشم ک ذره ای زنانگی توش نیست بهم میخوره .

بانوی کورد ❤️

حتما ارایشگاه مورد علاقه خودت رو برو و لباس مورد علاقه خودت رو بپوش و نظر هیچکسسسسسس رو هم قبول نکن ...

تموم سعیمو میکنم پر انرژی باشم عزیزم

دعا کن لباسی ک میخام پیدا کنم🥲

با فامیل شوهر احترام ومحبت ولی صمیمی نشو نه حرفی بزن درمورد کسی ن حرفی بشنو کم برو بیا ولی باعزت واحترام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

لباس و ارایشمو مادرشوهرمو با دعوا انتخاب کرد برام.تو نکن.

راستی حتما ب دوستات و فامیلات بگو وسط باشن و دور تو و شوهرتو بگیرن خلاصه مجلسو بیشتر شما دست بگیرین دیدی پدر عروس میره تو تالار زنونه یا دخترش میرقصه فک کن من مادرشوهرم رفتن برادر شوهرم و دامادش و عموهای شوهرم رو اورد .....فک کن

بانوی کورد ❤️

خواب کافی داشته باش و ب پوستت خوب برس تا میکاپت قشنگ بشینه رو صورتت

موقعی میری ارایشکاه با خودت ی نخ سوزن سفید و مسکن ببر اگ خیلی ادم استرسی هستی پرانول ببر محض احتیاط

رو انتخاب دیجی خیلییی دقت کن چون کسی ک مجلستو گرم میکنه همونه مطمعن شو ک کارش خوبه و بلده فضارو گرم نگه داره

سعی کن خودتو هم نگیری اخم کنی ولی زیادم نیشت باز نیاشه 😂 تعادل و حفظ کن 

اگ رقص تکنفره یا دونفره هم میخای داشته باشی حتما از الان شروع کن (ولی خدایی اینو دلی میگم انقدر برنامه زیاد نزار تو عروسیت ک کل وقت عروسی صرف رقص تکنفره و دونفره و چاقو و مادر عروسو مادر دومادو خاهر عروسو … اینجور چیزا نشه! چون واقعا میخوره تو ذوق ادم بعنوان یک مهمون ک دیذم دارم میگم ادم دلش میخاد بره عزوسی برقصه ساد باشه تخلیه هیجان کنه ولی از اول تا اخر باید شاهد انواع رقص و مراسمات تجملی باشیم تا موقع شام🤣) و واقعا دیگه لذت عروسیای قبل و ندارن جدیدا

دیگه همیناااا با تشکر

و اینکه سعی کن شباش هارو از اقوام خودتون جم کنن و هرچه پول جم شد بری طلا بخری مث من نشه ک بدون شمردن کل پولهای عقدو دادم ب مادرشوهدم ک برن قرضای شوهرمو بدن .و بعدم بگن شما هیچی پول ننداختین ودر اخر الهی ک خوشبخت بشین

بانوی کورد ❤️