2777
2789
من شاغل نیستم، درآمدم اجاره ماهیانه ملک مسکونی هست که پدرم به عنوان جهیزیه به نامم زده. ماهی ۱۵ تومن ...

ببخشید من هم در شرایط شما هستم جهیزیه رو چجوری تهیه کردید؟ بنظرتون فروش خونه برای خرید جهزیه عاقلانس؟

ببخشید من هم در شرایط شما هستم جهیزیه رو چجوری تهیه کردید؟ بنظرتون فروش خونه برای خرید جهزیه عاقلانس ...

وسایل خونه رو با پس اندازهایی که طی نامزدی داشتیم تهیه کردیم، همه چیز‌های لازم رو هم با بهترین کیفیت گرفتیم خیلی هم راضی هستیم. به نظر من نه اصلاً کار درستی نیس ملک بفروشی و جهیزیه بخری!! در آینده با پول پیش و اجاره ماهیانه همون خونه میتونید کلی پیشرفت کنید.. وسایل خونه‌رو‌ میشه کم کم خرید، ولی خود خونه رو دیگه به این آسونیا نمیشه! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل خونه رو با پس اندازهایی که طی نامزدی داشتیم تهیه کردیم، همه چیز‌های لازم رو هم با بهترین کیفیت ...

همسرتون هم کمک کردن؟ و اعتراضی نکردن چرا جهاز به یک باره آماده نیست؟ ایشون خونه از خودشون داشتن؟ ببخشید زیاد شد سوالام

همسرتون هم کمک کردن؟ و اعتراضی نکردن چرا جهاز به یک باره آماده نیست؟ ایشون خونه از خودشون داشتن؟ ببخ ...

خواهش میکنم عزیزم، راحت باش. بله اکثر وسایل خونه‌رو همسرم خرید، نه هیچ اعتراضی نداشت چون هردو منتظر بودیم خونه آماده بشه. بله خونه رو پدر همسرم تهیه کرد برامون. برای منم یه ملک نقلی پدرم به عنوان جهیزیه داد. ما کلاً بدون رسم و رسوم و هرجوری که باب میل و نیازمون بود جلو رفتیم. خوشبختانه هم هیچ مشکلی پیش نیومد.