2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
اصن هیچ مدرسه ای حتی گرون ترین و بهترین و حتی غیر انتفاعی ها نمیتونن تمام زیرسیلابس های هوش رو کار ک ...

بله چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید

واسه تیزهوشان نهم به دهم از کی کلاس ثبت نامش کنم امسال میره هفتم طاقت نداره میگه حالا چون قبول نشدم میخوام دوباره برم کلاس. بعد اینکه استعداد تحصیلی ازمون نهم به دهم در چه حدی هست فراتر از کتاب درسی خودشون یا درحد همونا؟

و واسه قبولی نهم به دهم باید چیکار بکنیم که قبولیش تضمین بشه چه کتاب هایی بخریم؟

آزمون های میان پایه همیشه هستن ولی باید دنبالش باشید ولی راهنمایی پایه خیلی مهمیه شخصیت اصلی تشکیل م ...

این مدرسه ای که گذاشتمش تعریفشو زیاد شنیدم میگن که به شدت سختگیرن حالا امیدوارم واقعا همینطور باشه بتونه درسشو اونجا بخونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس آنلاین نداره؟ چون ما اهواز زندگی میکنیم

انلاینه برای همه شهرا ولی تهران حضوری هم داره

من خودمم تهران نیستم

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بله چندتا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنیدواسه تیزهوشان نهم به دهم از کی کلاس ثبت نامش کنم امسال میره ...

ریاضی هفتمش باید قوی باشه. از هشتم هم برای تیزهوشان شروع کنه خوبه. نذارید همه رو برای سال نهم. هم هوش هست هم درسی ها پس توی یه سال نمیشه جمعش کرد.

کلا هر کسی برای قبولی به ۴ تا چیز نیاز داره، تلاش زیاد، کلاس، مشاوره و آزمون شبیه ساز. من جایی رو میشناسم که برای دانش آموزای خودم راضی بودم و شهریه هاشونم کم بود اگر بخواید میتونم معرفی کنم.

استعداد تحصیلی هم بله فراتر از کتابهاشون میاد برای همین میگم باید کلاس بره حتما

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
ریاضی هفتمش باید قوی باشه. از هشتم هم برای تیزهوشان شروع کنه خوبه. نذارید همه رو برای سال نهم. هم هو ...

هوشش درکل عالیه ولی بنظر خودمم واسه قبولی حتما باید کلاس بره. ممنون میشم معرفی کنید می‌خوام هفتمش که تموم شد کلاس بذارمش روانیم کرده هی میگه میخوام دوباره برم کلاس🤦🏼‍♀️