2777
2789
عنوان

تیزهوشان

174 بازدید | 24 پست

بچه هایی که امسال آزمون داشتن تروخدا بیاید

ببینید دختر من امسال آزمون تیزهوشان ششم به هفتم داد و قبول نشد خیلی ناراحته چون دوستاش قبول شدن اون نشده و کلا خورده توی ذوقش 

حالا من چیکار کنم براش؟ هرچقدر باهاش حرف میزنم میگم اشکال نداره دوباره میتونی نهم به دهم ازمون بدی میگه نهم به دهم خیلی سخته اونم قبول نمیشم 

یک مدرسه ثبت نامش کردم واسه متوسطه اول خیلی خیلی سختگیرن هرسال کلی قبولی دارن مثل تیزهوشان اگه درسشو واقعا بخونه چون مدرسه سختگیره نهم به دهم قبول میشه

حالا نظر شما چیه نهم به دهم چبکار کنه قبول بشه ؟

اگه تجربه یا نظری دارید ممنون میشم بگید

بهش بگو نهم به دهم قبول میشی همه شیشم به هفتم که نباید قبول شن ، در ضمن اگه ادم درسخون باشه میتونه تو تیزهوشان هم نباشه ولی از بچه های تیزهوشان زرنگتر باشه به خود ادم بستگی داره 

فدای سرش بابا خودشو ناراحت نکنه

من دهمم و ازمون نمونه دادم خیییلی واسش استرس کشیدم و مریض شدم حالم خیلی بد شده بود نگران بودم ولی حالا که یکی دو روز به اعلام نتایج مونده میبینم اونقدرام ارزش نداره که خودمو این همه اذیت کنم شد شد نشد هم اشکال نداره واقعا دخترتون پشیمون میشه

من پدرم خودش دبیر تیرهوشانه و نذاشت من شرکت کنم ازمونش رو چون اونجا جهنمه بچگی نمیکنه بچتون باید با ۱۲ سال سن اندازه کنکوری ها بخونه خیلی خیلی اذیت میشه اونجا میخوان سر ۰.۲۵ صدم همدیگه رو بکشن یکی از اشناهامون اونجاس یکی از بچه ها توی اون یکی سیگار گذاشته بود بخاطر حسادت اگرم بخواد بره دهم بره هفتم خیلی زوده و وقتی به کنکور برسه دیگه توان درس خوندن نداره باور کن

تیزهوشان مدرسه خیلی خوبیه ولی از دهم بهتره

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهم به دهم تیزهوشان خوبه ولی با روان بچه خداحافظی کن

از هفتم تیزهوشان بچه آماده میشه برای داستانای بعدش ولی نهم به دهم خیلی سخته

نهم به دهم بفرست نمونه دولتی از اونور براش کلاس های تاملند بگیر قبولی کنکورش هم اونوقت تضمین میشه

البته این موضوع بستگی به شهرتون هم داره

ولی یه موضوع دیگه هست که تیزهوشان و نمونه دولتی معمولا آزمون میان پایه دارن پیگیر باشید شاید هفتم به هشتم قبول کنن

بهش بگو نهم به دهم قبول میشی همه شیشم به هفتم که نباید قبول شن ، در ضمن اگه ادم درسخون باشه میتونه ت ...

اره بابا منم با شما موافقم بچه ای که درسخون باشه هرجا باشه درسشو میخونه ربطی به تیزهوشان نداره سعی میکنم ارومش کنم بهش میگم اونجا انقدر سخت میگیرن بهتون که اصلا نمیتونی تحمل کنم نمیدونم چه اصراری داره حتما باید تیزهوشان قبول بشه🤦🏼‍♀

فدای سرش بابا خودشو ناراحت نکنهمن دهمم و ازمون نمونه دادم خیییلی واسش استرس کشیدم و مریض شدم حالم خی ...

دقیقا منم همین حرفا رو بهش زدم گفتم ارزش نداره خودتو ناراحت نکنی حالا چیز خاصی رو از دست ندادی الان نشد هیچ اشکالی نشد همه که قرار نیست تیزهوشان قبول بشن و واقعا هم تیزهوشان سخته قطعا یه دختر بچه دوازده ساله نمیتونه از حالا سختی درسا رو تحمل کنه مخصوصا دختر من که خیلی حساسه و اهل رقابته. از همون اولم من مخالف بودم با ثبت نامش توی ازمون تیزهوشان خودش اصرار کرد نه دید دوستاش رفتن ثبت نام کردن اونم گفت منم میخوام برم گفتم وقتی خودش علاقه داره بزارم بره کلاس گذاشتمش کتاب براش خریدم اما اگه میدونستم بعدا سر قبول نشدنش انقدر اذیت میشه هیچوقت اجازه نمیدادم شرکت کنه😭 

راستی امیدوارم نتیجه ای که منتظرشی همونی باشه که دلت. میخواد موفق باشی❤️

نهم به دهم تیزهوشان خوبه ولی با روان بچه خداحافظی کناز هفتم تیزهوشان بچه آماده میشه برای داستانای بع ...

باور کنید خودم اصلااا دلم نمیخواست و نمیخواد که بره تیزهوشان توی همون مدارس عادی هم میشه درس خوند همه چی به کنکور ربط داره باید تمرکز کنه روی کنکور تیزهوشانم از حالا کار میکنن باهاشون برای کنکور از نظر من خودش باید درس بخونه واسه کنکور اگه تلاش کنه صد درصد کنکور موفق میشه رتبه خوبی بیاره. در رابطه با کلاس و اینا من خودمم کلاس ثبت نامش کردم خوب بود راضی بودم ولی نه آنچنان که بشه گفت قبولی باهاشون صد درصده خیلی سطحی کار میکردن با بچه ها و چون آنلاین بود یکم خسته کننده بود. تاملند هم اتفاقا اسمشو شنیدم میگن موسسه خوبیه بازم تحقیق میکنم درموردش ببینم به کجا میرسم. و اینکه گفتید واسه هفتم و هشتم اگه معدلش خوب باشه میتونه بره؟ چون یکی از دوستام گفته بود دخترش همیشه درسشو میخونده و معدلش بیست بود واقعا هم همینطور بود دخترش خیلی درس میخوند از طرف سمپاد بهش زنگ زدن گفتن دخترتونو بیارید ثبت نامش کنید فعلا نیازش داریم الان دخترش میره یازدهم نمیدونم هنوزم اینطوری هست یا نه

دقیقا منم همین حرفا رو بهش زدم گفتم ارزش نداره خودتو ناراحت نکنی حالا چیز خاصی رو از دست ندادی الان ...

خیلی ببخشید این چیزا که خاله بازی نیست بخاطر دوستا بری

بحث اینده و زندگیه

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

دقیقا منم همین حرفا رو بهش زدم گفتم ارزش نداره خودتو ناراحت نکنی حالا چیز خاصی رو از دست ندادی الان ...

مرسیییی❤

باور کنید خودم اصلااا دلم نمیخواست و نمیخواد که بره تیزهوشان توی همون مدارس عادی هم میشه درس خوند هم ...

خیر هنوز اینطوری نیست سمپاد به کسی نیاز نداره و فقط با ازمون ممکنه

راستی ماز هم خیلی موسسه خوبیه اگر تهران هستید که دیگه چه بهتر

اصن هیچ مدرسه ای حتی گرون ترین و بهترین و حتی غیر انتفاعی ها نمیتونن تمام زیرسیلابس های هوش رو کار کنن اصن در توانشون نیست. من مشاور تیزهوشانم اگه سوالی داشتید میتونن کمکتون کنم.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
باور کنید خودم اصلااا دلم نمیخواست و نمیخواد که بره تیزهوشان توی همون مدارس عادی هم میشه درس خوند هم ...

آزمون های میان پایه همیشه هستن ولی باید دنبالش باشید 

ولی راهنمایی پایه خیلی مهمیه شخصیت اصلی تشکیل میشه پس اگه مدرسه بد باشه یا دانش آموزاش بد باشن آینده خراب میشه