2777
2789

پسرم تب شدید دارهه . از دیشب بستری تواتاق گسی نبود امشب ی پسر و مادرش اومدن خانومه میگ وایسردههه کولر خاموش کن ما عادت ندازیم برق خاموش باش بخابیم برقا روشننن همین الانشم دار تلفنی بلندددحرف میزنههه جوری حرف میزد میخندید من فک کردم ۶ ۷ صبح پسرم از خاب بیدار کرد منم بیدارشدم میبینم ساعت ۱ هنوز😐 نمیدونم چی بهش بگم شخصیت ندارهههه من یک هفتس شب نخابیدم پسرم مریض الانم این نمیزاره بخابیم  پشت تلقن بادامادش دعوا میکن بعد میشین ماجرا رو برا فامیلاش میگگ بلندد سردرد گرفتم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پرستار بخش بگید بهشون تذکر بدن

خانومه از این بی بمد باراس سر شب باپرستاراهم دعوا کرد میترسم حرفی ب منم بزنه حوصله ندارم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزم من خودم کادرم درکت میکنم یه پرستار اطلاع بده میاد حلش می‌کنه

باپرستاراهم دعوا کرد سر شب ی بی بند باریههه 

خانومه از این بی بمد باراس سر شب باپرستاراهم دعوا کرد میترسم حرفی ب منم بزنه حوصله ندارم

نگران نباش به پرستار بگو اونا از پسش برمیان

دعوا بخواد بگیره حراست می‌فرستن بندازش پایین ، مگه الکیه آرامش بیمار و بگیره این وقت شب اونم بخش اطفال..

بنظرم یکم توام جدی برخورد کنی میفهمه که بشینه سرجاش

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

به کادر بیمارستان بگید اگر روتون نمیشه ، به کادر بگید که نگن شما معترض شدین و بگن یا خودشون معترض هس ...

میگ ما همینیم توخونه تا صبح بیداریم منم گفتم اینجا بیمارستانه فردانمیزارن بخابین الان استراحت کنین

من پسرم تبش ۴۰ درجه پرستار گفت کولر رو خاموش نکن این میگ وای خاموش کت سرد تو تابستون نمیدونم کجاش سرد