2777
2789
عنوان

تالاری که من انتخاب کردم نامزدم امشب قبول نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 61 پست
عزیزم توهین نکید عروسی کردا معروفه چیزی که نمیدونید لطف نظر ندین

اها نمیدونستم کوردین. تو شهرای بزرگ اینجوریه مثلا دوستم افغانی بود سطحشون پایین ۶۰۰ نفر دعوت کردن رو اون حساب میگم.شنیدم عروسی کوردا قاطیه خوش میگذره

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقص خوشم نمیاد 😂 اصلا لزومی نمی بینم کسی شب عروسی جز عروس داماد برقصه 😂😂 تعداد مهمون هر چی بیشتر ...

ای بابا🤣تو‌کە سلیقەت خیلی متفاوتە

والا من دوس دارم کلییی دخترپسر جوون برقصن باهامون،آخە عروسی همە رقصیدم🤣

کلا سمت ما،بری عروسی و سرجات بشینی بعدا میگن چرا نرقصیدی😅

نه جانم پرسنل زیاد بودنخودمون حواس مون بود همه چیزم فت و فراوونجات خالی خیلی خوش میگذره چون همه هستن

پذیرایی سمت شما چجوریە

معمولا چی سرو میشە؟؟

چند مدل غذاس

رقص محلی دارین یا همون رقص فارسیە؟؟

بخدا موندم توش اخه دو روز قبل مراسم ما پسر دایش میخاد همونجا بگیره من یه تدارکات دیگه داشتم برا اون ...

درسته ولی خب فعلا شرایط اینه

این روزا باید بشه بهترین خاطره نه بحث 

بهش بگو بخاطرش کنارمیای با شرایط

کاربر سال۹۷م
ربطی نداره!!!!طرفای ما هم مهمان زیاد دعوت‌ می‌کنند چون فامیلا آشنا زیاده همونطور که اونا دعوت‌ کردن ...

من اصن خوشم نمیاد نه عروس دوماد خوب مهمونارو میشناسن نه مهمونا عروس دامادو! خب ک چی؟

اون عروسیایی ۱۰۰ ۲۰۰ نفره هم کیفیتش بالاتره هم خیلی خوش میگذره چون ی جمع صمیمی و گرمه!

.

ما برا عروسی داداشم 1500 نفر شام دادیم،،،خیلیا هم گلایه کردن چرا دعوتمون نکردی😅

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

من اصن خوشم نمیاد نه عروس دوماد خوب مهمونارو میشناسن نه مهمونا عروس دامادو! خب ک چی؟اون عروسیایی ۱۰۰ ...

منم همینطور

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی