2777
2789
عنوان

تالاری که من انتخاب کردم نامزدم امشب قبول نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 61 پست
واقعا کردا همدیگرو درک میکنن حالا موندم اون فضا سر باز بگیرم یا تالار سر بسته

اگە روزە کە سر بستە

چون جلو آفتاب آرایش همە خراب میشە

اگە شبە هم باز سربستە چونرانقد نور افکن میارن فیلم خراب میشە ارایشا معلوم نیس😅

پذیرایی سمت شما چجوریەمعمولا چی سرو میشە؟؟چند مدل غذاسرقص محلی دارین یا همون رقص فارسیە؟؟

به انتخاب خودمونه کسی که داره چندجور غذا وشیرینی و میوه

اون که سختشه یه جور میوه و شیرینی و همون پلومرغ یا چلوکباب

رقص محلی آره اما گروه نمیاریم بزرگترای مجلس پا میشن میرقصن 

ما جوونام همراهی میکنیم

بیشتر مجلس رقص عادی و فارسیه

زن و مرد جدان

کاربر سال۹۷م

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن خوشم نمیاد نه عروس دوماد خوب مهمونارو میشناسن نه مهمونا عروس دامادو! خب ک چی؟اون عروسیایی ۱۰۰ ...

هههههه ما غریبه دعوت نمیکنیم 

مثلا دایی و خالم 12تا هستن حالا فک کن با عروس و داماد خودشون 

عمه و عمو 9همینطور 

عمه و عمو پدر و مادر 

اینجور دو طرف میشه حدود 700تا 800گاهی بیشتر اگه دوست اشنا دعوت کرد

هههههه ما غریبه دعوت نمیکنیم مثلا دایی و خالم 12تا هستن حالا فک کن با عروس و داماد خودشون عمه و عمو ...

با ۸۰۰ نفر ک صمیمی نیسین!میدونم غریبه نیسین مگه میشه غریبه دعوت کرد ولی من خودم یبار عروسی یکی رفتم ۱۰۰۰ نفر دعوت کرده بودن خیلی مسخره بود همه فامیل یودیم ولی هیشکی هیشکیو نمیشناخت🤣خوشم نگذشت خدمات و شامشم سطحش بالا نبود انچنان چون شلوغ بود مگه طرف خیلیییی خر پول باشه

.