2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونوگرافی میگه رحمت دوشاخه و کیست دارم +عکس سونوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 62 پست
نه عزیزم دکتر گفت دست نگه دار البته دوشاخه من کامل نبود نسبی بود

آهااااا

انشاءا... که مشکلی پیش نیاد و نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم😍🤗

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘
آهااااا انشاءا... که مشکلی پیش نیاد و نی نیتو سالم بغل بگیری عزیزم😍🤗

ممنون گلم😘

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانومی منم رحمم دوشاخه هست ولی باردارشدم دوبچه دارم....طبیعی هم زایمان کردم اتفاقا زایمانای راحتیم داشتم.بچه دومم الان ۳ماهشه....نگران نباش

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
خانومی منم رحمم دوشاخه هست ولی باردارشدم دوبچه دارم....طبیعی هم زایمان کردم اتفاقا زایمانای راحتیم د ...

عزیزم ممنون ازت

ولی پسرم الان دو ماهو نیمشه کنارم خوابیده 😊

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
عزیزم ممنون ازت ولی پسرم الان دو ماهو نیمشه کنارم خوابیده 😊

ای جووون پسرمن اردیبهشتیه😍😍خدا حفظ کنه نی نیتو

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
ای جووون پسرمن اردیبهشتیه😍😍خدا حفظ کنه نی نیتو

ممنون عزیزدلم

همچنین گل پسر شمارو

ممنون عزیزدلم همچنین گل پسر شمارو

سلام شما تو دوران بارداریتون استراحت مطلق بودین چکارایی انجام دادین.واینکه عکس رنگی گرفتین؟رحمتون دوشاخ خفیف بود

خیلی نگرانم لطفا اگه پیاممو دیدی جواب بده 😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام شما تو دوران بارداریتون استراحت مطلق بودین چکارایی انجام دادین.واینکه عکس رنگی گرفتین؟رحمتون دو ...

تا چهارماه نیمه مطلق

کارای سنگین نمیکردم خودمم خسته نمیکردم

بله عکس رنگی گرفتم

دوشاخ خفیف ولی سرکلاژ کردم به خواسته خودم

تا چهارماه نیمه مطلق کارای سنگین نمیکردم خودمم خسته نمیکردم بله عکس رنگی گرفتم دوشاخ خفیف ولی سرک ...

من الان باردارم خیلی میترسم😭😭😭😭ب منم گفتن خیلی خفیفه

تو رو خدا دعا کن برام ک صحیح سالم وبموقع بغل بگیرمش

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
من الان باردارم خیلی میترسم😭😭😭😭ب منم گفتن خیلی خفیفه تو رو خدا دعا کن برام ک صحیح سالم وبموقع ب ...

نگران نباش عزیزم 

من اگر سرکلاژم نمیکردم باز بچم زود به دنیا نمیومد

اخرشم با امپول فشار زایمان کردم 

فقط کار سنگین نکن

نزدیکی نداشته باش

سعی کن بیشتر استراحت کنی

نگران نباش عزیزم  من اگر سرکلاژم نمیکردم باز بچم زود به دنیا نمیومد اخرشم با امپول فشار زایما ...

حتما عزیزم

انشالله بارداری بعدیت راحت باشه ونی نی خوشکلتو بغل بگیری🙏🙏⁦♥️⁩⁦♥️⁩

میگم گلم تو عکس رنگی رحمتو میشه بفرستی ببینم

حتما عزیزم انشالله بارداری بعدیت راحت باشه ونی نی خوشکلتو بغل بگیری🙏🙏⁦♥️⁩⁦♥️⁩ میگم گلم تو عکس رن ...

وای نه فعلا اسم بچه نیار😄😄😄😄 همین یه دونه کافیه 

بچه بزرگ کردن خیلیییی سخته خیلییی حالا بذار نی نیت به دنیا بیاد میفهمی چی میگم

البته سخت و شیرین

والا من سه سال پیش بود تقریبا عکس رنگی گرفتم نمیدونم کجا گذاشتمش الان 

فک کنم خونه مامانم اینا باشه اخه موقع زایمان میخواستنش واسه همین همسرم اومد از خونه بردش

اما توی عکس رحمم شبیه قلب بود

اون شاخ بالاش تا پایین نیومده بود

❤️ مثل این قلبه دقیقا

وای نه فعلا اسم بچه نیار😄😄😄😄 همین یه دونه کافیه  بچه بزرگ کردن خیلیییی سخته خیلییی حالا بذ ...

خداحفظ کنه گل پسرتو

آخ کاش منم زود این نه ماه تموم میشد و نینیمو بغل می‌گرفتم😣😔

خداحفظ کنه گل پسرتو آخ کاش منم زود این نه ماه تموم میشد و نینیمو بغل می‌گرفتم😣😔

نه عزیزم از باداریت لذت ببر

من دلم خیلییی واسه بارداریم تنگ شده

چند هفته ای؟