2777
2789
عنوان

مامانا یه حرف حق بشنوید

124 بازدید | 8 پست

جدیدا میبینم همه اه و ناله میکنن که جامعه بد شده فرهنگ از بین رفته و .....

ما همموم مادرای بچه هایی هستیم یا خواهیم شد که در آینده ، ایران رو تشکیل میدن . مادری که جلو بچه اش فحش میده بنظرت اون بچه چطور میشه ؟ مادر با ادب بچه ی باادب رو تحویل میده . اگر پدر مادر قانون مدار باشن بچه هم قانون مدار میشه . متاسفانه ما مسئولیت خودمون رو نادیده میگیریم همش گیر دادیم به مدرسه و جامعه در حالی که تاثیر والدین خیلی بیشتر از اونهاست . اینقدر همه چیز رو تقصیر جامعه نندازید که گناه خانواده ها رو بشورید . بخدا آدم مودب در هر شرایط سختی باشه ادبش همیشه خودشو نشون میده . اگر از بی فرهنگی مینالید پس تلاش کنید یک الگوی خوب رو تحویل جامعه بدید. طرف میگه درسای مدرسه بی فایده بوده چون بچه ام نمیتونه غذا بپزم ، اتاقشو مرتب کنه و ... ، در حالی که اینا باید تو خانواده آموزش داده بشن. ما قرار نیست بچه بیاریم و پرتش کنیم تو جامعه و مدرسه تا برامون تربیتش کنن (منکر تاثیر اونها نمیشم اما رافع مسئولیت ما به عنوان والد نمیشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم

شخصیت اصلی بچه تا ۶-۷سالگی تو محیط خانوادگی شکل میگیره

بعدش محیط بیرونی و مدرسه

پایه و ریشه اگه درست تربیت شده باشه مدرسه و جامعه تاثیر میزارن ولی میشه تغییرش داد

رفتار خانواده درست باشه شکل تربیت بچه هم به خوبی پیش خواهد رفت

والا ما رعایت کردیم پسرم رفت باشگاه هرچی فحش یاد گرفت بعدم رفت مدرسه بقیه لعت نامه فحشش رو کامل کرد

من خودم تو روستا بزرگ شدم . همیشه بعدظهر تو کوچه بودیم و با بچه های همسایه بازی میکردیم . طبیعتا بین اون بچها ، بچه ی بی ادب و فحاش هم بود . ما هم بچه بودیم و از سر کنجکاوی و ادای بزرگ شدن رو درآوردن فحش ها رو تکرار میکردیم گاهی . وقتی بابام میفهمید به شدت دعوامون میکرد که ما حتی ساده ترین فحش رو میترسیدیم به زبون بیاریم . نمیگم خیلی درجه یکم اما همه ی ما ۷ تا بچه در مقایسه با دیگران اصلا محش نمیدیم حتی الان که بزرگ شدیم و الان چقدر بدم میاد از کسی که فحش میده