جدیدا میبینم همه اه و ناله میکنن که جامعه بد شده فرهنگ از بین رفته و .....
ما همموم مادرای بچه هایی هستیم یا خواهیم شد که در آینده ، ایران رو تشکیل میدن . مادری که جلو بچه اش فحش میده بنظرت اون بچه چطور میشه ؟ مادر با ادب بچه ی باادب رو تحویل میده . اگر پدر مادر قانون مدار باشن بچه هم قانون مدار میشه . متاسفانه ما مسئولیت خودمون رو نادیده میگیریم همش گیر دادیم به مدرسه و جامعه در حالی که تاثیر والدین خیلی بیشتر از اونهاست . اینقدر همه چیز رو تقصیر جامعه نندازید که گناه خانواده ها رو بشورید . بخدا آدم مودب در هر شرایط سختی باشه ادبش همیشه خودشو نشون میده . اگر از بی فرهنگی مینالید پس تلاش کنید یک الگوی خوب رو تحویل جامعه بدید. طرف میگه درسای مدرسه بی فایده بوده چون بچه ام نمیتونه غذا بپزم ، اتاقشو مرتب کنه و ... ، در حالی که اینا باید تو خانواده آموزش داده بشن. ما قرار نیست بچه بیاریم و پرتش کنیم تو جامعه و مدرسه تا برامون تربیتش کنن (منکر تاثیر اونها نمیشم اما رافع مسئولیت ما به عنوان والد نمیشه)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا ما رعایت کردیم پسرم رفت باشگاه هرچی فحش یاد گرفت بعدم رفت مدرسه بقیه لعت نامه فحشش رو کامل کرد
من خودم تو روستا بزرگ شدم . همیشه بعدظهر تو کوچه بودیم و با بچه های همسایه بازی میکردیم . طبیعتا بین اون بچها ، بچه ی بی ادب و فحاش هم بود . ما هم بچه بودیم و از سر کنجکاوی و ادای بزرگ شدن رو درآوردن فحش ها رو تکرار میکردیم گاهی . وقتی بابام میفهمید به شدت دعوامون میکرد که ما حتی ساده ترین فحش رو میترسیدیم به زبون بیاریم . نمیگم خیلی درجه یکم اما همه ی ما ۷ تا بچه در مقایسه با دیگران اصلا محش نمیدیم حتی الان که بزرگ شدیم و الان چقدر بدم میاد از کسی که فحش میده