2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونوگرافی میگه رحمت دوشاخه و کیست دارم +عکس سونوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 62 پست
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکتره سونوگرافیه میگفت چیزی نیست مادر زادیه ولی خب اسمش ترسناکه وای مرسی خانم😘

اره عزیزم مادر زادی اصلا هم نترس رحم کاملا تکامل پیدا نکرده و اگه مشکلی برای بارداری داشته باشی دکتر دستور متروپلاستی میده اصلا هم نگران نباش 

فدات شم مرسی آره بابا الان مگه مشکلی هست که چاره نداشته باشه حالا بعد عمل بچش نه ماه رو رد کرده بود ...

خدانکنه گلم😘😘بازم خداروشکر

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نترسیا کسانی که رحم دو شاخ دارن هیچ مشکلی واسه بارداری ندارن بعد همه کسانی که رحم دو شاخ ...

حالا مثلا اگر عمل لازم داشته باشه بعد از عمل دیگه هیچ مشکلی نیست؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
اره عزیزم مادر زادی اصلا هم نترس رحم کاملا تکامل پیدا نکرده و اگه مشکلی برای بارداری داشته باشی دکتر ...

مرسی عزیزدلم خیلی مچکرم

شاید سقط تو ربطی به دو شاخ بودن رحمت نداره گلم اخه آمار سقط خیلی زیاد شده اصلا نگران نباش 

چشم مچکرم خانم

حالا مثلا اگر عمل لازم داشته باشه بعد از عمل دیگه هیچ مشکلی نیست؟

نه دیگه عزیزم انشاءالله چند وقت دیگه میای خبر مامان شدنت بهمون میدی ولی بعد از اینکه باردار شدی حتما حتما آزمایش غربالگری هر دو مرحله ش انجام بده خیالت راحت بشه

اره عزیزم کسانی که رحم دو شاخ دارن معمولا سقط و زایمان زود رس بیشتر از بقیه براشون اتفاق میافته

مرسی از راهنماییت عزیزدلم

نه دیگه عزیزم انشاءالله چند وقت دیگه میای خبر مامان شدنت بهمون میدی ولی بعد از اینکه باردار شدی حتما ...

اها پس عملشم واسه خوب شدنشه 

وای مرسی عزیزم😘😍

با کیست که باردار نمیشه احتمالا همراه با لقاح کیست هم بوجود امده من از دکترم پرسیدم،اینو بهم گفت🖕

نه آخه از زمان مجردیش یعنی چند سال کیست داشته و همش قرص میخورده 

خدا بخواد همه چیز ممکنه 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
سلام،شما چیکار کردی؟قبل از بارداری عمل کردی رحمتو؟یا هنوز دوشاخه؟

نه عزیزم دکتر گفت دست نگه دار

البته دوشاخه من کامل نبود

نسبی بود