2777
2789

جاهای که جشنی دارن مهمونی دارن  خوبی خوشی دارن ما  فضولیم و باید بیمحلی کنن وتیکه بندازن ومارو سرجامون بنشونن جایی که نیاز دارن باید براشون کار جور کنیم وپول قرض بدیم و بیمار میشن بریم عیادت و زنگ بزنیم و دعوت کنیم و...پس من توقع نباید داشته باشم فقط بیچشم و رو وپرتوقع بعد زورشون میاد مثل ادم رفتار کنن خونشون میری ازجاشون پانمیشن بعدهمش گله میکنن چرانمیاین خودتونو گم کردین فلان از اینا که فک میکنن وظیفت بوده بعدش دیگه منو نمیشناسه حرفم بارم میکنه از اشناهاست تازه هم دروغگوئه هم خبرچین وهم فضول ازهمه کارام میخواد سردربیاره اصلا ازذهنم بیرون نمیره هیچ وقت جوابشو ندادم از خوبی هام دلم میسوزه ازخودم بدش میاد از باس   نم آویزونه

پدر بزرگم فدت شد تسلیت نگفت خیلی دردم اومد تمام مراسمات پدر بزرگشو من رفتم سر کار بردمش بی چشم ورو رو بعد زنگ زده میگه ببین تو چه هچلی منو انداختی ازکجا اینارو پیدا کردی حالا چیکار کنم؟حسودمم هست هی گفت چیکار میکنی کجا کار میکنی همه برنامه هامو از زیر زبونم کشید کاش دیگه بهش اعتماد نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع رابطه .بستگی داره چ نسبتی داشته باشن البته

نمیشه بااینکه سنش کمه باج بگیره و تیکه بنداز فقط وقتی چیزی میخواد مهربون میشه بعدش محل نمیده و ادمو ضایع میکنه وقتی باهاش حرف میزنی ،فقطم توقع دارن خانوادگی 

نمیشه بااینکه سنش کمه باج بگیره و تیکه بنداز فقط وقتی چیزی میخواد مهربون میشه بعدش محل نمیده و ادمو ...

خب عزیزم خدمات نرسون بهش .میتوتی مثال بزنی ؟؟؟محترمانه بگو خیلی دوس داشتم کمکت کنم اما متاسفانه الان پولی برای قرض ندارم قاطع بگو و بدون لبخند .یا وقتی بی محلی میکنی شمام بی محلی کن سعی کن کمتر بری بیای 

بانوی کورد ❤️

خب عزیزم خدمات نرسون بهش .میتوتی مثال بزنی ؟؟؟محترمانه بگو خیلی دوس داشتم کمکت کنم اما متاسفانه الان ...

میگم سنش کمه نمیتونم باهاش درگیر بشم ولی خیلی ازش دلم شکسته تاالان ارتباط  بین من وخانوادشو بهم زد دیگه باهاش درگیر نمیشن هرباز میاد یه باجی ازم میگیره ومیره واسه وقتی جرعت نداری تو خونشون راه بری میاد میگه مردم اجازه میگیرن یا بامادرش حرف میزنی میاد به حساب جوابتو بده میگه چی گفتی؟یا باهاش حرف میزنی محل نمیده جلو فامیلای دیگه سلامم نداد ازبس نازشو کشیدم وبهش باج دادم خسته شدم