2777
2789
عنوان

کسی بود از روماتیسم لگنس درد کنه بعد ساییده شه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما بلاخره چیکار کردین برا عشقت دعانویس خوب پیدا کردی

نه گلم برا محبت خوب نیست بری اصلا سنگینی میاره اثرشم میره زود عواقب بدم داره بیخیال شدم سمت حرز اینا رفتم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

من آرتروز دارم سایدگی سراستخوان ران شما آهنربا گرفتی؟

چطور دچارش شد گلم دردات چطوریه من روماتیسم دارم نمیدونم تا الان سایده شده یا نه ماچتاسفانه هر شب نمیتونم استفاده کنم چندتا باید شلوار داشته باشم به هر کدومشون بدزم تا بشه  مداوم استفاده منم شلوار هام کمه باید بگیرم بهشونم جیب بدوزم اخه نمیشه به شلوار کشی هم دوخت ممکنه بهم نزدیک شن اهنبربا هم بهم بچسبن باید شلوار بدون کشسانی باشه 

سلام ترانه نیستی

والا دیشب باهاش حرف زدم یهش گفتم من یک سال نیم خونه پدرم نرفتم  همینجوری برم خونه بابام یا برا همیشه گفت برا همیشه بعد دید که جدیم بلیط بگیرم اولش بهونه اورد پولش گفت حالا ندارم بدم گفتم صد بیست تومن چیه بعد گفتم یا سوار اتوبوس میشم اونجا بابام پرداخت میکنه یا از دوستم صد بیست تومن میگرم بلیط میگرم اونجا رفتم به بابام میگم جریانمون بعد میگم اون پرداخت میکنه این گفتم سر پول الکی من نپیچونه گفتم قطارم نشد با اتوبوس میرم شنبه یکشنبه . بعد گفت خالا وایستا نگیر شب میام حرف میزنیم نمیدونم خودم یجوری شدم همش دلم میخواد بگه نمی‌خوام باهم بمونیم جدا شیم . چون همیشه یه امیدی تو دلم بود درست شه رابطمون الان اون امیده از بین رفته بسکه یه سال نیم شوهرم من عین مهمون نگه داشته خونش دلم زده شده هنوز دوس دارم عدچذاب میکشم از جداییمون ها گریه هم میکنم ولیی  قبلا من فقط یچیز نگه میداشت تو این رابطه اونم امید به درست شدن بود اما هیچقت به نظرم دو دل بودن شوهرم برا اینکه باهم بمونیم یا جدا شیم نمیخپاد درست بشه همیشه من میخواد تو این عذاب نگه داره خیلی درست بشه شیش ماه تا یه سال دوباره میخواد دو دل بشه جدا شیم بمونیم