2777
2789

من نزدیک سه ساله لگن درد دارم یعنی تا الان اسیب دیده یا نه دوسال پیش ام ار ای دادم سالم بود لگنم ساییدگی نداشت بعد تحرکم ندارم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کف پام صافه بخاطر اون لگنم کج شده و دکتر گفت هرچقدر سنت بره بالاتر ساییدگی بیشتر میشه

کف پا منم صافه اما روماتیسم دارم یه کفی ها هستن قوسی کف پا پر میکنن یا کلا شکل قوس کف پان از اونا بگیر 

من کف پام صافه بخاطر اون لگنم کج شده و دکتر گفت هرچقدر سنت بره بالاتر ساییدگی بیشتر میشه

از کجا فهمیدی لگنت کج شده مگه میشه بهدخاطر صافی کف پا من ام ارا ای عکس  گرافی از لگن دارم نگفتن کج شده 

کف پا منم صافه اما روماتیسم دارم یه کفی ها هستن قوسی کف پا پر میکنن یا کلا شکل قوس کف پان از اونا بگ ...

اصلا کفی بدرد نمیخوره

واقعا صافه قشنگم؟

شدیده؟

دردم داری؟

من تنها امیدی که ب زندگی دارم خدا جونمه❤️

از کجا فهمیدی لگنت کج شده مگه میشه بهدخاطر صافی کف پا من ام ارا ای عکس گرافی از لگن دارم نگفتن کج ش ...

عکس گرفتم از لگنم بعد دکتر نشون داد بهم تو مانیتور قشنگ دیدم کجه یکیش زاویش ۱۱۷ بود یکی دیگه ۱۳۸ بود مثلا 

همشم بخاطر صافی کف پاهامه

من تنها امیدی که ب زندگی دارم خدا جونمه❤️

اصلا کفی بدرد نمیخورهواقعا صافه قشنگم؟شدیده؟دردم داری؟

من کف پام درد ندارم لگنم درد دارم  زیاد وایستم کف پام درد میگره ها 

عکس گرفتم از لگنم بعد دکتر نشون داد بهم تو مانیتور قشنگ دیدم کجه یکیش زاویش ۱۱۷ بود یکی دیگه ۱۳۸ بود ...

ام ار ای یا عکس میچعمولی