2777
2789
عنوان

من رابطمو تموم کردم

145 بازدید | 12 پست

چون محل زندگیامون فرق داشت و اون شخص نمیتونست بیاد شهره من . چون از لحاظ مالی خیلی پایینتر بود . چون خانوادش خیلی پایینتر از ما بودن💔

چون برای شروع زندگی هیچی نداشت 

ولی همو دوست داشتیم💔 اون خیلی بیشتر دوسم داشت طفلی یبار نازکتر از گل بهم نگفت😭🥺 ولی من نخواستم جفتمون عذاب بکشیم . ترسیدم با اون باشم هم اونو از دست بدم هم خانوادمو

جدا شدم . خودم ناراحتم ولی بغضم برای اونه 😭💔💔💔 چون میدونم اون فراموش نمیکنه 

چون خودمم میدونم تنها اتفاق خوبی که تو زندگیش افتاد اون یسال ارتباطمون بوده💔 برای خودم نه 

توروخدا عاجزانه میخوام برا آرامش قلبش دعا کنین😭 بتونه منو فراموش کنه دوباره عاشق شه . بخدا خیلی گناه داره

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی به دوست داشتن خالی نیست

دوست داشتن فقط توی قلبه 

تو دنیای بیرون قلبمونو نگاه نمیکنن که💔

این ۳ خط اولش کاملاااا شبیه من بود ولی من فقط فقط فقط بخاطر رفتار بدی ک باهام داشت کات کردم وگرنه وض ...

من واقعا تو فشار بودم💔

از یه طرف باید از خانوادم جدا میشدم از یه طرف میدونستم بابام بفهمه ترکم میکنه💔 میدونستم کلی بهش بی احترامی میشه .خودم ممکنه سرد شم یه روزی 😭

ولی اون خیلی گناه داشت... مظلوم ترین آدم دنیا بود

من واقعا تو فشار بودم💔از یه طرف باید از خانوادم جدا میشدم از یه طرف میدونستم بابام بفهمه ترکم میکنه ...

ولش کن فراموشش کن ، منم هنوز ک هنوزه بعد ۶ ماه همش اخرین بازدیدشو چک میکنم اونم منو چک میکنه 

ولش کن فراموشش کن ، منم هنوز ک هنوزه بعد ۶ ماه همش اخرین بازدیدشو چک میکنم اونم منو چک میکنه

من بلاکش کردم💔

یعنی خودش خواست . گفت نمیتونه هی قراره بیاد فرصت بخواد..

گفت برو نذار من دیگه بیام