2777
2789
عنوان

خانه‌داری به نفع یا ضرر بانوان❓

881 بازدید | 69 پست

سلام به همه شبتون به‌خیر تاپیک رو زدم باهم درمورد این مسئله پیچیده هفکری کنیم، خواننده عزیزم ، ابتدا  هر جمله من ، و دوستانی که کامنت دادن (به نظر من) تو دلتون بذارید که فکت برداشت نشه و بحث خوبی داشته باشیم 🩷

خانه داری یک شغل تمام وقت ، تکراری ، بدون ترفیع ، حف کارگر در وزارت کار،  ارتباط اجتماعی ، آسیب پذیر محدود به جسم و درعین پیچیدگی و فراوانی وظایف (از سامان دهی خورد خوراک اهالی منزل بگیرید تا امور مهمانی دادن و رفتن ) داره …

در آخرم، مشاغل دیگه کیفیت و کمیت قابل پیش بینی دارن ، با مدرک دیپلم کاری میشه کرد و با مدرک دکتری کار دیگه ای، با حقوق ماهانه ۳۰ میلیون کیفیت کار به شکلیه با ۴۰۰ میلیون هم به شکلی اما کیفیت و کمیتی برای خانه‌داری تعریف نشده ، امشب خانم بیمار باشن ناهار فردا امادست ، دخل و خرج ابن ماه متناسب نباشن هر شب مرغ و گوشت رو اجاق باید باشه

حالا به نظر شما، خانه داری شغل یا وظیفه افراد منزل؟ 

زنی که شاغله از حق همسر و فرزندانش کوتاهی کرده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همه چیز رو با دید مادی دیدید 

مسئله خانه داری یه بعد بزرگ تری داره که معنویت این کار هست 

و ما چقدر روایات برای اجر این موضوع داریم

از تمیز کردن خانه، بچه داری و... 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

خانه داری در ازای اینه که زن بیرون از منزل کار نمیکنه،مرد خرجی میده زن هم در قبالش آشپزی و نظافت و...میکنه

اگه زن شاغل باشه و بخشی از حقوقش رو مشترک با مرد در خانه خرج کنه اونوقت کارهای خونه هم بین زن و مرد تقسیم میشه...و کوتاهی در حق فرزند هم تا ۹۰ درصد بله چون بچه حداقل تا زمانی که مستقل بشه به وجود و همراهی مادر تمام وقت نیاز داره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من خودم خانه داری رو دوس دارم باهاش راحتم و از شرایطم راضی ام این حس رضایت درونی برای هر شخصی میتونه متفاوت باشه و نظری هم درباره خانومهای شاغل ندارم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

زن شاغل چند پله جلوتره . خانه داری واسه زنی خوبه که هم شوهرش خوب باشه هم بچه داشته باشه 

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
شاغل هم خونه داری میکنه فرقی نداره ،فقط شاغله دوبرابر خسته میشه

همینه عزیزم ، خانه داری وظیفه زن تعبیر میشه چون مهارتاش تو عرف ما از مرد سلب شده ، آشپزی و گرد گیری که برای بقای هر آدمی لازمه رو  مرد نباید بتونه تنهایی انجام بده ، خانمی که بیرون خونه کار نمیکنن ۲۴ ساعته باید چراغ هتل رو روشن نگه داره، خانمی که شاغله هم میاد خونه ۱۰ ساعتی که نبوده رو جبران میکنه