2777
2789

حوصله ندارم کسل م خسته م ..حال کار روزمره و آشپزی م ندارم دوس دارم جروبحث کنم با شوهرم ناراحتیمو سرش خالی کنم خلاصه ناخوشم نکنه افسردگی بارداریه ؟اصنم دوس ندارم تو خونه وایسم دلم میخاد برم بیرون فقط همین 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگراني داري؟ 

بله ..فکرم مشغوله یه مشکل اصن حواسم نمیتونه پیش بچه م باشه حواسم به ناراحتیامه و ترس از آینده میدونی چیه من نزدیک مادرشوهرمم زندگی اینجا رو دوس ندارم برا همینه از تو خونه بودنم بدم میاد .فردا پسفردا تو تربیت بچه دخالت میکنن تز میدن دارم به اون روزا فک میکنم که بعدها بخاطر بچه هی میخان پاشند بیاند طبقه بالا که خونه منه ..فکرش اعصابمو ریخته بهم ..شادابی دوره بارداری ندارم اصلا اصلا 

همینکه دوست داری بری بیرون خیلی خوبه. خستگی و خواب آلودگی هم که نتیجه تغییرات هورمونیه و ربطی به افس ...

با خرید کردن آروم میشم اما شوهرم منو اونجا که دوس دارم برم خرید نمیبره میگه دوره ..دلم میخاد برا پسرم برم خرید بیشتر دوس دارم واس اون لباس بخرم تا خودم ..میگم که نشده هنوز برم خرید ..من الان احتیاج به رفتن به بیرون دارم نه بعد عید😕

عزيزم نگراني از خيلي چيزا هست واسه همه

واس شما اين مدليه ... ولي خوب الان وقت فكر كردن به آينده نيست اخه ، الان فقط وقت زندگي در زمان حاله ، بذار پسر دسته گلت بياد تحملت بيشتر ميشه نسبت به همه چيز ،مادري صبوري مياره برات

خريدم دير نميشه حالا

عزيزم نگراني از خيلي چيزا هست واسه همه واس شما اين مدليه ... ولي خوب الان وقت فكر كردن به آينده نيس ...

ممنون 😊درست میگی شما 👍

ممنون 😊درست میگی شما 👍

اين دورانو به خوبي بگذروني گلم

مادر شوهرتم بودنشدركنارت ميتونه مايه كاهش استرس باشه ... خياليا تو غربت حسرت يه آشنا دارن حتي از نوع مادرشوهر!

موفق و شاد باشي🌺👍🏻