2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول پیاز سرخ کرده   سیب زمینی نگینی ریز میریزم تو پیاز +زردچوبه وادویه جات وعدس وآب

میزارم بپزه گاهی یه قاشق آرد گندم بریون کرده میریزم وگاهی عصاره قلم گاو

میریزم 

جمله ای برای بیان حالم ندارم

عدسای خیلی ریز هست از اونا بخر

پیاز تفت بده بعد عدس ی کوچولو تفت بده ی سیب زمینی هم نگینی کن بریز توش

بعد یخورده اب بریز بزار بپزه

دوست داشتی اخرای پخت قارچ تفت بده بهش اضافه کن

من گاهی رب میزنم گاهی هم بدون رب درست میکنم

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

اول عدس رو بریز نو قابلمه بزار با اب یکم بپزه 

بعد تو مایه تابه پیاز سرخ کن گردن مرغ هم چنتا بنداز سیب زمینی و ادویه جات و رب و ابلیمو بریز بزار یکم سرخ شه بعد بریز تو قابلمه عدسیا برار جا بیفته 

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘

من اول عدسو میجوشونم،بعد یع ساعت ب خوردن پیازداغو خ کم ادویه و نمک فلفل و زردچوبه(خ کم)یکم تفت میدم بعدشم رب ،وقتی همش تفت خورد میریزم تو عدسا،همون موقع هم یکم ابغوره میریزم یا ابلیمو ،خ خوب میشه

بهم بگید براتون حمد بخونم

تا حالا درست نکردم عدسی رو به عنوان غذا میخورن یا عصرانه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عدسی با لوبیا چیتی خیلی خوشمزه میشه .. اول لوبیا چیتی رو با کمی نمک بپز , بعدش عدس و سیب زمینی بهش اضافه کن , بعدش پیاز داغ درست کن , تو پیاز داغ نمک و فلفل و زردچوبه و رب اضافه کن و به موادت اضافه کن .. اینجوری عدسی غلیظ و خوشمزه میشه .. سیب زمینی و عدس رو خیلی دیر اضافه نکن .. برای لعابش میگم