یعنی شما زندگی میکنید خبر ندارید شما حال میکنید شما نفس واقعی میکشید شما میدونید زندگی یعنی چی من جای شما بودم از اون ک این ارث رو برام گذاشته هزاران بار تشکر میکردم خوشبحالتون در کل من ک اصلا حسود نیستم به شماها اما حسودی میکنم!!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حققققققق گفتی گل ، ولی خودم رو اروم میکنم که به قول تو ارث بردن وگرنه هنری نکردن و نقشی ندارن که خیلی چیزا به ذهنشون نمی رسه که حرص بخورن ... هنر اینه که ببینی و بفهمی و حرص نخوری که نمیشه البته😑
دیگه اینقد درد میکشی تا بی حس میشی اتفاقا بیخیالی خوب نیست یعنی طرف خیلی زجر کشیده تا بیخیال شده
اخه منی ک اینقدر درد میکشم تا بی حس میشم کجا اونی ک از اول اینجوریه کجا اون مغزش روحش در بهترین حالته ممکنه من مغزم بیمار شده روحم بیمار شده دیگ میخوام چیکار بعدش بی خیالی رو کیفیت زندگی اون ادم از من قطعا بهتره حتی ممکنه اون از من از همه نظر کمتر داشته باشه چه مالی چه معنوی اما حال اون بهتره