2777
2789

یعنی شما زندگی میکنید خبر ندارید شما حال میکنید شما نفس واقعی میکشید شما میدونید زندگی یعنی چی  من جای شما بودم از اون ک این ارث رو برام گذاشته هزاران بار تشکر میکردم خوشبحالتون در کل من ک اصلا حسود نیستم به شماها اما حسودی میکنم!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حققققققق گفتی گل ، ولی خودم رو اروم میکنم که به قول تو ارث بردن وگرنه هنری نکردن و نقشی ندارن که خیلی چیزا به ذهنشون نمی رسه که حرص بخورن ... هنر اینه که ببینی و بفهمی و حرص نخوری که نمیشه البته😑

دیگه اینقد درد میکشی تا بی حس میشی اتفاقا بیخیالی خوب نیست یعنی طرف خیلی زجر کشیده تا بیخیال شده

اخه منی ک اینقدر درد میکشم تا بی حس میشم کجا اونی ک از اول اینجوریه کجا اون مغزش روحش در بهترین حالته ممکنه من مغزم بیمار شده روحم بیمار شده دیگ میخوام چیکار بعدش بی خیالی رو کیفیت زندگی اون ادم از من قطعا بهتره حتی ممکنه اون از من از همه نظر کمتر داشته باشه چه مالی چه معنوی اما حال اون بهتره

من خیلی خونسردم و اصلا درک نمیکنم چرا بعضیا استرس دارنواقن هیچ موضوعی تو جهان نیست که بخوای اونقدر خ ...

خدارو شکر که درک نمیکنی ان شالله هیچ وقت درک نکنی همیشه همینطوری بمون نمیخواد بدونی چرا ما اینقدر خودمونو اذیت میکنیم همینجوری ک هستی بمون حالشو ببر

خدارو شکر که درک نمیکنی ان شالله هیچ وقت درک نکنی همیشه همینطوری بمون نمیخواد بدونی چرا ما اینقدر خو ...

به نظرم شمام با یسری کارا میتونی حساسیتتو نسبت به مسائل مسخره بیاری پایین

آره واقعا البته منم همه میگن ظاهرا آرومی ولی درونم غوغاست

کی میدونه درون کی چی میگذره واقعا اما یه سریا رو ک میدونم بیخیالن اطرافم بی خیالیشونو لمس کردم غبطه میخورم به حالشون