2777
2789
عنوان

یعنی خوشبحالتون بی خیالها و خونسرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حققققققق گفتی گل ، ولی خودم رو اروم میکنم که به قول تو ارث بردن وگرنه هنری نکردن و نقشی ندارن که خیل ...

اگر بفهمی ک دیگ ب قول تو بی خیال نیستی بحثم هنر نیست اگر هنری در کار باشه ما ها ک اصلا بی خیال نیستیم اگر تا الان سکته نکردیم نمردیم هنر کردیم من فقط به این بی خیال بودن ها حسودیم میشه تو دنیا به تنها کسایی ک حسودی میکنم همینان عالی ان کاش یه امپول بود میزدم اینجوری میشدم اخ اخ زندگی میکردما

به نظرم شمام با یسری کارا میتونی حساسیتتو نسبت به مسائل مسخره بیاری پایین

نمیشه واقعا یعنی خیلی بهتر شدم اما بیشتر از این انگار دیگ نمیشه شاید سنم بالا بره بهترشه اما الان نمیشه دیگ تمرین زیاد دادم به ذهنم مغزم دیگ خستس

نمیشه واقعا یعنی خیلی بهتر شدم اما بیشتر از این انگار دیگ نمیشه شاید سنم بالا بره بهترشه اما الان نم ...

هر مسئله ای که داشت روحتو کدر میکرد

پیش خودت بگو یعنی یه سال دیگه این مسئله قراره برای من مهم باشه!جواب خیلیاش میشه نه

پس مهم نیست و بیخیال

هر مسئله ای که داشت روحتو کدر میکردپیش خودت بگو یعنی یه سال دیگه این مسئله قراره برای من مهم باشه!جو ...

هر روز میگم اینارو به خودم به عینه هم دیدم ک حتی یه ماه دیگم اون مسئله دیگ برام مهم نیست هزاران بار بهم ثابت شده اما کو اون توان ذهنی ک بهش فک نکنه میدونی ذهن ماها مریض شده دیگ عادت کرده به فکر کردن ماها یا باید دارو بخوریم یا به مرور زمان اونقدر تحت نظر باشیم تا خوب شیم ک تا اونموقع عمرمونم تموم میشه رنجه رنج

هر روز میگم اینارو به خودم به عینه هم دیدم ک حتی یه ماه دیگم اون مسئله دیگ برام مهم نیست هزاران بار ...

ببین یه پیشنهاد میدم مطمعنم تا حدودی کمکت میکنه

یه دفتر بردار و بنویس و خودتو تخلیه کن

هر روز میتونی بنویسی یا وقتایی که مشکلی داری

وقتی شروع میکنی به نوشتن اون مشکلت طبقه بندی و قابل هضم میشه و خیلی وقتا بی اهمیت

چون میاد جلوی چشمت

بعد تو همون دفتر راه های حل کزدنشو بنویس و بزای خودت نتیجه گیری کن کدوم راه بهتره

من همیشه اینکارو میکنم

ببین یه پیشنهاد میدم مطمعنم تا حدودی کمکت میکنهیه دفتر بردار و بنویس و خودتو تخلیه کنهر روز میتونی ب ...

من نشخوار ذهنی پیدا کردم تو با خوندن نوشته هات و نتیجه گیری ذهنت همه چیزو میپذیره و مسئله ت حل میشه من مسئله ای ک میدونم فردا درست میشه نشخوار میکنم با اینک میدونم درست میشه نشخوارش میکنم یعنی اونقدر دربارش فک میکنم ک ذهنم خسته شه خودش بخوابه فک کن ببین چقدر رنج میکشم چون ذهن من مسئله حل شدنی رو هم هزاران بار ازش چیزای جدیذ پیدا میکنه مثلا فلان چیز فردا بله تعمیر میشه حالا ذهن من اگر تعمیر نشه چی اگر تعمیر بشه بعدش اینجوری بشه چی اگر تعمیر کار بیوفته پایین چی اگر تعمیر کار نیاد چی اگر تعمیر کار اومد اما اینو گفت چی اگر اگر اگر .... برای همشونم جواب منطقی میدما مثلا میگم خب نشد اینجوری میشه باز ذهنم میگ اگر اینجوری شه چی؟

میتونم منظورمو بهت برسونم؟

من نشخوار ذهنی پیدا کردم تو با خوندن نوشته هات و نتیجه گیری ذهنت همه چیزو میپذیره و مسئله ت حل میشه ...

اره میفمم چی میگی

یکم وسواس فکری داری شاید یه روانشناس بتونه کمکت کنه

فکر میکنم انجام دادن یه هنر یا ورزش میتونه به ارامش ذهنت مفید باشه

اره میفمم چی میگییکم وسواس فکری داری شاید یه روانشناس بتونه کمکت کنهفکر میکنم انجام دادن یه هنر یا و ...

روانشناس حرف زدم باهاش خیلی بهتر شدم باز الان گاهی سراغم میاد همیشگی نیست اوایل خیلی داغون بودم اما چون نمیخواستم دارو مصرف کنم دکتر گف الان تمرینای ذهنی فقط نجاتت میده الان باردارم اخراشه انگار باز اومده سراغم چون هورمونام سطحشون زیاد شده تشدید شده 

روانشناس حرف زدم باهاش خیلی بهتر شدم باز الان گاهی سراغم میاد همیشگی نیست اوایل خیلی داغون بودم اما ...

اره الان تغییرات هورمونی زیاده خیلی از احساساتتم بخاطرش درگیره

ایشالا بعد از زایمان بهتر میشی