2777
2789
عنوان

بچه بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همین موضوع میترسم

کاش اونموقع که نمیخواستم خدا یکی بهم میداد شاید حکمتشو نمیفهمیدم اما عوضش الان انقدر بیچاره نبودم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
شوهرت نمیخواد میخوای بزور بچه بزاری بغلش؟

حس میکنم اگه من بخوام و بگم اونم مخالفت نمیکنه همیشه بحثش میشه میگه تو میخوای میگم نه میگ منم متنفرم از بچه😑

یکی میگه بیار یکی میگه نیار گیج شدم

توی زندگیت به حرف دیگران نباش.

اگه شرایط خوبه، همسرت هوبه،

خب بیار..

مگه بچه دشمنه آدمه؟؟؟

اتفاقا زندگیت شیرین میشه

خود من  تنبلی شدید دارم دگ فعلا فعلنا باردار نمیتونم بشم.چون سنم بالا رفته

تو چه شرایطی؟اگه منظورتون شرایط کشوره که از وقتی یادمه ی بحرانی وجود داشته بلاخره

اماالان خیلی همه چی قمر درعقربه 

حداقل یکی پوسال دیگه صبرکن که ازنظر ذهنی تو ازدوتج کامل بالغ شده باشی

من‌خودم ۲۰سالگی بچه دارشدم هنوز کامل بالغ نشده بودم‌خیلی اشتباهات کردم

برای همین‌میگم

وگرنه خودت شرایطتت روبهترمیدونی‌گل

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

کاش اونموقع که نمیخواستم خدا یکی بهم میداد شاید حکمتشو نمیفهمیدم اما عوضش الان انقدر بیچاره نبودم

عزیزم چند ساله ازدواج کردین 

چند ساله باردار نمیشید؟

توی زندگیت به حرف دیگران نباش.اگه شرایط خوبه، همسرت هوبه،خب بیار..مگه بچه دشمنه آدمه؟؟؟اتفاقا زندگیت ...

حس میکنم دیگه انگار همیشه یکی تو خونه هست😂سخته نگهداریش 

اگرم نمی‌خوای بیاری بیخیال نباش تحت مراقبت باش

منم سنم کم بود ولی ۶ سال طول کشید تا با کلی دوا و درمون باردار شدم

ولی وقتی بچه بیااااد اووووونقد حال و هوای خونه شیرین میشه

عزیزم چند ساله ازدواج کردین چند ساله باردار نمیشید؟

۶ساله ازدواج کردم۴سال اقدامم.فکرشم نمیکردم اینجوری بشم،همیشه تو سایت ی سریا رو میدیدم میگفتم آخی خدایا خودت کمکشون کن دامنشون سبز شه،حالا خودم گرفتارم

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
اگرم نمی‌خوای بیاری بیخیال نباش تحت مراقبت باشمنم سنم کم بود ولی ۶ سال طول کشید تا با کلی دوا و درمو ...

کلا فوبیای پزشک دارم و هیچوقت دکتر نرفتم نمیدونم اینو چجوری حل کنم در حدی هستم ک الان اسمش اومد من تپش قلب گرفتم