2777
2789
عنوان

بچه بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 40 پست
۶ساله ازدواج کردم۴سال اقدامم.فکرشم نمیکردم اینجوری بشم،همیشه تو سایت ی سریا رو میدیدم میگفتم آخی خدا ...

واقعا سخته امیدوارم هیچ کس چشم انتظار نمونه شماهم به زودی نتیجه بگیری عزیزم توکل کن ب خدا الان علم اونقدر پیشرفت کرده که میشه بچه داشت بلاخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته امیدوارم هیچ کس چشم انتظار نمونه شماهم به زودی نتیجه بگیری عزیزم توکل کن ب خدا الان علم ا ...

ممنونم عزیزم توکلم به خداست اما دیگه ازدکتر رفتنم خسته شدم.دکتراهم ازباردارنشدنم تعجب میکنن

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
اگه مشکلی نداری عجله نکن به وقتش خدا درستش میکنه

مشکل دارم ولی نشدنی نیست 

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
حل میشه اگه دعام اثری داشته باشه حتما دعا میکنم براتون❤️

ممنون عزیزم💖

در کل سرتو دردآوردم که بگم اگه زندگیتو دوست داری حتما زودتر به فکرش باش،هیچکس چه من و چه اونایی که میرم دکتر میبینمشون فکر نمیکردیم اینجوری بشیم،اصلا خیلیاشون مشکلی هم ندارن.تموم زندگیمون شده بچه دیگه لذتی نمیبریم از زندگیمون بااینکه با عشق ازدواج کردیم.موفق باشی

ممنون عزیزم💖در کل سرتو دردآوردم که بگم اگه زندگیتو دوست داری حتما زودتر به فکرش باش،هیچکس چه من و چ ...

واقعا حرفتون اثر گذار بود بیشتر بهش فکر میکنم 

ممنون بابت دلسوزیتون امیدوارم به زودی دامنتون سبز بشه❤️

واقعا حرفتون اثر گذار بود بیشتر بهش فکر میکنم ممنون بابت دلسوزیتون امیدوارم به زودی دامنتون سبز بشه❤ ...

فدات عزیزم ان شاءالله که بهترین ها نصیب دل پاکت بشه