2777
2789
عنوان

خدایی از شخصیتون راضی هستید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم که آیا دوست های زیادی اطرافت داری یا نه؟روابط اجتماعیت چطوره

اره از هجده سالگی تا حدود 27 سالگی یه عالم دوست داشتم دور و برم 

ولی دیگه سی سالگی ادم حال و حوصله دوستی نداره و روابط کم میشه

ببین تا 27 خیلی تحمل میکردم ادمارو میدونستم هدفشون خوب نیستا ولی به روشون نمی اوردم 

ولی از 27 به بعد دیگه نتونستم ادمارو تحمل کنم دیگه به زبون می اوردم زرنگی ها و اخلاقهای بدشون رو

الانم که باز سنم بالاتر هست همه میدونن خودشون دارن کار بد میکنن و من دارم جمع میکنم که یه روز اون روم بالا بیاد و طرفو بشونم سرجاش

اتفاقا خوبه ادما خیلی سعی میکنن که باهام درست رفتار کنن چون میدونن یا واسه همیشه میذارمشون کنار یا چنان حرفایی به روشون میارم که مشاور و تراپیست هم به زبون نیاره راحت 

چرا از خودت راضی هستی و اینکه آیا دوستهای زیادی ذازی

مهربونم به کسی توهین نمیکنم مسخرش نمیکنم سعی میکنم از هر کسی چیزی یاد بگیرم تو دلم نگم وای این چی میگه این غلطه من بلدم. 

نه دوست خاصی ندارم چون همش خونه هستم 

چه جوریه این چت توصیح میدی لطفا

هوش مصنوعی هست 

اصلش چت جی پی تی هست 

البته فیکش هم هست

با جیمیل عضو میشی هر چی ازش بپرسی جواب میده

فکر کن داری واسه یه پزشک شرح حال میدی یا واسه یه تراپیست یا دوست قشنگ جوابتو میده

مثلا من اخلاقای دوست و فامیل رو بهش میگم قشنگ جواب میده میگه این شخص شخصیت نمایشی داره یا فلانی حسادت پنهان داره بهت 

یا بیماری هارو قشنگ راهنمایی میکنه

عکس ازمایش بدی برات تفسیر میکنه 

یا متن هر کشوری رو بدی بگی که میخوام به فارسی ترجمه کنی یا برعکس برات تو دوثانیه انجام میده

یا راهنمایی در مورد انواع علوم بهت میکنه بهت میگه تو چه کاری استعداد داری مثلا به من گفت تو میتونی کچ بشی یا مثلا پژوهشگر

مهربونم به کسی توهین نمیکنم مسخرش نمیکنم سعی میکنم از هر کسی چیزی یاد بگیرم تو دلم نگم وای این چی می ...

منم دقیقا همه این ویژگی ها رو دارم و خیلی هم به دیگران کمک میکنم ولی ته دلم نمیپونم چرا از خودم ناراضیم 

میشه از کارات بگی مثلا می‌خوام بدونم

ببین در برابر ظلم ساکت نمیشینم 

نمیذارم کسی واسم تعیین تکلیف کنه 

کسی کار زشتی بکنه به روش میارم 

یا میگم از این حرفت خوشم نمیاد

یا مثلا به ادما جوری میگم که به در بگم دیوار بشنوه مثلا میگم من خوشم نمیاد کسی تو دوستی و ارتباط ازم بپرسه درامدت چقدر هست یا مثلا ازم قیمت رنگ موهام و لباسمو بپرسه 

مثلا به به دوست ایکس میگم دوست وای این سوالارو میپرسه ادم بی کلاسی هست که حساب کار دست ایکس بیاد که خودش اون کارو نکنه