2777
2789
عنوان

دلم برا خودم سوخت😔تنهایی بی پولی صیغه هم نمیخام بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 37 پست

اوایل طلاق حال و روز من از تو خیلی خیلی بدتر بود اینجور تاپیکا رو میخونم انگار یکی چنگ میزنه تو قلبم و میخراشتش قشنگ اینارو کشیدم ولی اینو بدون همه اینا میگذره خدا یه جوری میذاره تو دامنت اصلا باورت نمیشه 

و دیگر هیچ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی نذاره بچه هاتو ببینی؟ شکایت کن دادگاه باید حق دیدار بده حتی اگه بچه‌ات پیش اون باشن هفته ای یکبار حداقل میتونی ببینی

صیغه چیه عزیزم چرا شان خودت میاری پایین با این حرف مگه دختر و خانم های دیگه از راه صیغه در آمد زایی میکنن؟

کلی کار هست انجام بدی 

اما برای شروع که پول لازمی فروشندگی خوبه میتونی بگی روزانه هم باهات حساب کنن

بعد یه مدت کار کردن و پس انداز و وام میتونی ماشین بخری سرویس مدرسه شی یا اسنپ

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

اینکارا ی روحیه ی خاصی میخاد....من خودم گاهی خیلی اوضام بد بود فک کردم بهش،،،ولی واقعا از عهده م بر ...

الان اوضاع بهتره براتون ؟؟؟ 

بله درسته روحیه خاصی میخاد 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

اوایل طلاق حال و روز من از تو خیلی خیلی بدتر بود اینجور تاپیکا رو میخونم انگار یکی چنگ میزنه تو قلبم ...

تو رو خدا ببخش اگه ناراحتت کردم 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

برای چی نذاره بچه هاتو ببینی؟ شکایت کن دادگاه باید حق دیدار بده حتی اگه بچه‌ات پیش اون باشن هفته ای ...

نزاشت 

من چند بار بیمارستان اعصاب بستری شدم تهدیدم کرده اگه بخام بچمو ببینم یا شکایت کنم پرونده پزشکیمو بیاره

الان اوضاع بهتره براتون ؟؟؟ بله درسته روحیه خاصی میخاد

ن زیاد بهتر نیست....ولی اندکی صبر، سحر نزدیک است.....خب بخصوص چند سال پیش زیبا و جذاب بودم......خیلی پیشنهادات زیاد بود....ولی من تو خودم نمی‌بینم ، چون دیر یا زود تحقیرت میکنن

خانواده ت چطور اجازه میدن

نمیدونن

نزاشت من چند بار بیمارستان اعصاب بستری شدم تهدیدم کرده اگه بخام بچمو ببینم یا شکایت کنم پرونده پزشکی ...

خب پرونده پزشکی‌ بیاره چی میشه؟ خداراشکر الان حالت خوبه پس قاضی اجازه میده هفته ای یکبار ببینی

حتی شاید برا حضانت هم بتونی اقدام کنی

هیچ مشکلی ندارههههه 

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

نزاشت من چند بار بیمارستان اعصاب بستری شدم تهدیدم کرده اگه بخام بچمو ببینم یا شکایت کنم پرونده پزشکی ...

پرونده اعصاب و روان چه ربطی داره به حق ملاقات فرزند؟ 

با ترسوبازی مردا رو از اینی که هستن هارتر نکنید خواهشا 

و دیگر هیچ...

ن زیاد بهتر نیست....ولی اندکی صبر، سحر نزدیک است.....خب بخصوص چند سال پیش زیبا و جذاب بودم......خیلی ...

امیدوارم خدا کمکت کنه 

دست ب خاک بزنی جواهر بشه

پرونده اعصاب و روان چه ربطی داره به حق ملاقات فرزند؟ با ترسوبازی مردا رو از اینی که هستن هارتر نکنید ...

خب میترسم ازش 😭

خدا برات بسازه خواهر قشنگمبرو مژه کار یا ناخن کار شو ...محیط سالن امن تره بخدا تا محیط کار بیرون...

راستش ناخن کاررو بلد نیستم دوس هم ندارم 

وگرنه خودم میکاپ میکنم خوب میشه میکاپو بلدم