2777
2789
عنوان

تپش قلب دارم میشه بیاید خواهشا

153 بازدید | 13 پست

از صبح تپش قلب دارم البته بیخوابی و استرس هم داشتم 

سینه چپم تیر ریز ریز میکشه .بنظرتون خطرناکه ؟قبلنم اینجوری شدم ولی امروز چون از صبح بوده میترسم 

کسی هست اینجوری شده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اکو میدادی برا اطمینان منم فردا صبح باید اکو بدم نوبت دارم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

یه اکو میدادی برا اطمینان منم فردا صبح باید اکو بدم نوبت دارم

شما چ مشکلی داشتی ؟

من قبلا یه مدت داشتم تپش بعد خوب شد الان ازین سری که پریود شدم تپش قلبام شروع شدن 

این دارو برای کنترل تپش قلب، اضطراب، لرزش دست و پیشگیری از میگرن استفاده می‌شود. همچنین  پرانول  برای استرس کاربرد دارد و با کاهش علائم فیزیکی اضطراب (مثل تپش قلب و تعریق)، باعث آرامش بیشتر میشه

آخری
شما چ مشکلی داشتی ؟من قبلا یه مدت داشتم تپش بعد خوب شد الان ازین سری که پریود شدم تپش قلبام شروع شدن

من کاردیومیوپاتی دارم عزیزم یعنی قلبم خوب نمیتونه خون رو پمپاژ کنه که عوارض هم تپش قلب و ضربان نامنظم و خستگی  اینو چند روزه فهمیدم خودمم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

من کاردیومیوپاتی دارم عزیزم یعنی قلبم خوب نمیتونه خون رو پمپاژ کنه که عوارض هم تپش قلب و ضربان نامنظ ...

من ضربانم عادیه فقط تپش دارم .آهنه خونم تو آزمایشم پایین بود مادرزادی کم خونیم

من ضربانم عادیه فقط تپش دارم .آهنه خونم تو آزمایشم پایین بود مادرزادی کم خونیم

کم خونی هم باعث تپش قلب میشه عزیزم

قهوه یا نسکافه یا چای پررنگ و فست فود و نوشابه و بعضی چیزا رو اگه مصرف نکنی ضربان قلبت آرومتر میشه نترس عزیزم من چندین ساله که دچار حملات پانیک میشم و ضربان قلبم یهو سه برابر میشه اما خب مشکلی برای قلبم به وجود نیومده سعی کن آروم باشی آب بخور و نفس منظم بکش 

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
قهوه یا نسکافه یا چای پررنگ و فست فود و نوشابه و بعضی چیزا رو اگه مصرف نکنی ضربان قلبت آرومتر میشه ن ...

خیلی تحت فشار عصبیم و دیشبم از فکرو خیال نخوابیدم 😞😞خیلیم چایی میخورم آهنمم پایینه و پلاکتم