2777
2789
عنوان

بنظرتون تو رابطس

183 بازدید | 21 پست

چند شب پیشا دلم واسه اکسم تنگ شد و بهش پیم دادم و صحبت کردیم و اخرا داشت حرف دلشو میزد که من دوست داشتم قصدم جدی بود و اینا

فردا شبش خودش پیم داد دلم تنگ شده و باهم صحبت کردیم دوباره راجب گذشته

بعدش فرداش تصمیم گرفتم من پیم بدم ک فکرنکنه بی تفاوت بودم 

ولی متاسفانه سرد جوابمو داد ولی اخرای چت بهتر شد

دیگه از پریشب ن من پیم دادم ن اون

چیکار کنم؟🙂

تازه پریشب گفتم من حسمو بهت میگم،من فکرمبکردم میتونیم شروع دوباره داشته باشبم ولی جواب قطعی اصلا ازش نگرفتم ک میخواد دوباره باهم باشیم یا نه

اها راستی تو بیوشم قلب قرمزه چند ماهه

این ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برات مهمه سعی کن از زیر زبونش بکشی با کسی تو رابطه هست یا نه

بعدم بفهمی اون شخص کیه

بعد باید رابطشونو خراب کنی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اگه برات مهمه سعی کن از زیر زبونش بکشی با کسی تو رابطه هست یا نهبعدم بفهمی اون شخص کیهبعد باید رابطش ...

زرنگ تر از این حرفاست

صد بار سعی کردم بکشم از زیر زبونش

ولی اصن بحثو ب یچیز دیگ ربط میده

زرنگ تر از این حرفاستصد بار سعی کردم بکشم از زیر زبونشولی اصن بحثو ب یچیز دیگ ربط میده

شاید اون زیادی زرنگه درسته

ولی شایدم شما حرفه ای نیستی برای انجام این کار

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مثلا چیکار کنم الانپیم بدم خودم ینی؟بعد اگ پیم داد چی بگم از زیر زبونش بکشم؟

بهترین کار اینه سعی کنی دوباره باهاش بری تو رابطه و دلشو بدست بیاری همین

اگه کسی باهاش باشه که تموم میشه نباشه هم که چه بهتر

توی رابطه س لابد یه روز با طرف قهر بوده اومده سمتت الان اشتی کردن اگه بخواد خودش پیگیر میشه دوباره

تازه پریشب میگفت اگه ی درصد مایی وجود نداشته باشه میای صحبت کنیم و دردودل اینا و ببینیم همو؟

منم گفتم اره😕

بهترین کار اینه سعی کنی دوباره باهاش بری تو رابطه و دلشو بدست بیاری همیناگه کسی باهاش باشه که تموم م ...

خب همون دیگه😁بلد نیستم اصلا چجوری باید بکشونمش سمت خودم

با چه حرفایی با چه ترفندی