2777
2789

چند ساله اعتیاد شدید به همه جور موادی داره قرص و هروئین و شیشه و ...همه چی ،سه چها بار ترک کرده دوباره لغزش کرده ،الانم چن ماهه ترک کرده و قرص اعصاب میخوره به جای مواد ولی شک دارم قرصی چیزی باز میخوره 

همه ی دندوناش سیاه و پوسیده و جرمی شده تو عمرش مسواک نخریده اصلا ،دهنش بوی سگ مرده میده بگید من چه خاکی به سرم بریزم 

خودمم از اون آدمها ی حساس که با نخ دندون میفتم به جون دندونم  باید ذره ای غذا بین دندونم نباشه ،در مورد پاکیزگی به شدت حساس هستم و خودم همیشه بوی گل میدم 🥲

الان به نظرتون طلاق بگیرم

واسم دعا کنید لطفا🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع گرفتم وایییییی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

باهاش صحبت کن و بگو بهداشت دندون هاشو رعایت کنه از این ب بعد 

واسش مسواک و خمیر دندون بخر 

دندون خراب هم خودش باعث بوی بد میشه 

باید ترمیم کنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

ی مسواک بخر براش مجبورش کن بزنه

مسواک چ فایده داره وقتی با مواد داغون شدن دندوناش🙁

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اینجا پر از بچه دبیرستانی و راهنمایی هست ( من خودمم جزو این افراد بودم تا ۲ سال پیش ) .

اینجا راهنمایی نخوای بهتره . 

یا حداقل بگو افراد متاهل یا بالای فلان سن نظر بدن .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )