2777
2789
عنوان

دانشگاه

161 بازدید | 24 پست

بنظر شما بهتره یه نفر تو طول دانشگاه که میره فقط درس بخونه برا نمره خوب یا اینکه به معدل 15 16 اکتفا کنه و بجاش کنار درس مثلا باشگاه و موسیقی اینام بره؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
نمره خوب
2
33%
موسیقی و ورزش
4
66%

والا من هم باشگاه رفتم هم سرکار معدلمم ارشد ۱۸ شد

کارشناسی هم ۱۸

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای

حسابداری کارشناسی

مدیریت ارشد

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
دانشگاه فقط و تلاش کنه تو همون رشته ای که میخونه مهارت کافی پیدا کنه و به فکر بازار کار و استخدام بع ...

چرا؟

مگه دانشگاه هم درساش سخت نیس

خودتون رشتتون چیه

جدی اینقدر مهمه نمره دانشگاه؟

نمره نه

مهارت

من به دوران دانشگاهی برمیگشتم سفت و سختتر به درسم میچسبیدم

ببین یا باید بابای پولدار و حمایت مالی و خانواده اتو داشته باشی بتونی کار کنی

حتی همین خیاطی و ارایشگری رو هم باید حمایتت کن چرخ و لوازم بخری و کلاس بری و مغازه کرایه کنی و....

یا حتی مغازه لباس و این چیزا بخوای بزنی هم پول و پشتوانه میخواد

ولی با درس خوندن با علم و اطلاعات و مغزت میتونی کار کنی و پول دربیاری 

نمیگم از خوشیت بزن

ولی من اگر به عقب برگردم الویتمو درس خوندن میزارم

بعد بقیه چیزا

چون الان تو دهه ۳۰سالگیم به شدت دوست داشتم شغل داشته باشم

ولی بخاطر پول و سرمایه و حمایت نمیتونم

بچه هم دارم و پول واسه پرستار و اینا ندارم

کلا پیجیدم تو هم

اگر درس خونده بودم با درسم شغلم داشتم

تهش یه پرستار بچه میگرفتم با بخشی از حقوقم و به کارم میرسیدم و حالا یه شرکت و محل کار هم نشد جایه دیگه ...

نظرشخصیم:

درسای عمومی ویه سری درسا که کمترکاربردی هستن رو وقت نزاری و به هرنمره ای گرفتی راضی باشی

درسای کاربردی رو که درآینده برای شغل و زندگیت به درد میخورن رو یادبگیری

باشگاه و موسیقی و...حالتو خوب میکنه پس به اندازه درس باید بهش توجه شه

البته با برنامه ریزی درست میشه هم نمره خوب کسب کرد و هم مهارت های دیگه

نظرشخصیم:درسای عمومی ویه سری درسا که کمترکاربردی هستن رو وقت نزاری و به هرنمره ای گرفتی راضی باشیدرس ...

ای وای با نظرات حالم بدتر شد 

با خودم کلنجار میرفتم 12 13 خوبه 

2 تاپیک قبلی اگع ببینید مشکلمو گفتم

ای وای با نظرات حالم بدتر شد با خودم کلنجار میرفتم 12 13 خوبه 2 تاپیک قبلی اگع ببینید مشکلمو گفتم

حالا ۱۲ ۱۳هم کمه ها😂

آدم تو هرجایی باید بهترینشو ارائه بده 

مثلابین۱۵تا۱۸اینا