2777
2789

از این توپ ورزشی های بزرگ خریده بودم، امروز از بالای کمد افتاده بود پایین، به شوهرم گفتم برو بزارش بالا، بعد از یه ربع رفتم تو اتاق میبینم نشسته روش داره بالا پایین میپره شعر میخونه‌!

یا مثلا توی بازی با پسر ۸ سالم تماااااام تلاشش را میکنه که ببره! هرچی هم بهش میگم یبارم بزار اون ببره میگه باشه ولی موقع بازی میبینی شده یه بچه ۴ ساله در مقابل پسرم!

بعضی شبا من دیر میرم بخوابم و شوهرم مجبوره بخاطر کارش زود بخوابه.

وقتی میرم بخوابم میبینم روی بالشت من خوابیده!!

چندبار هم بهش گفتم من فقط بالشت خودم عادت دارم بخوابم، میگه تو نیستی خوابم نمیبره بوی تو رو میده

مثال زیاده اگر شما هم مثال دارید اضافه کنید

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییییییییییلی شوهرت بدهههههههههههه فقط فقط فقط طلاققققققققققق 

یعنی چی بدون بوی تو خواب نمیره مردم بی احساس 🫤🫤🫤🫤🫤🫤

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹