2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم میشه بگید چند درصد استرس رو از،بین میبره ؟دخترم استرسیه و خیلی اصرارش،میکنم بره یوگا ولی گوش،ن ...

بشدت تاثیر گذاره

من خودم خیلی نروس بودم و مضطرب همیشه

بعد از یوگا واقعا به ارامش رسیدم و بیماری های جسمیم هم کاهش پیدا کرده

از همه مهمتر خواب منظم و آرومی دارم

قانعش کن بره حتما🤍

بشدت تاثیر گذارهمن خودم خیلی نروس بودم و مضطرب همیشهبعد از یوگا واقعا به ارامش رسیدم و بیماری های جس ...

آخه شنیدم میگن باید چشمات ببندی و تعادل داشته باشی من جلسه اول چون استرس دارم سختمه نمیتونم این کارو انجام بدم از همین میترسم

کاربری دست دونفره

خب اشکال نداره چون خییلی ها تو کلاس مبتدی هستن نگران نباش همه چیز خوب پیش میره معلومه ادم استرسی ای ...

میشه لطفا بگید چند درصد استرس رو از،بین میبره ؟دخترم استرسیه و خیلی اصرارش،میکنم بره یوگا ولی گوش،نمیگیره 

ممنونم اره خیلی استرسی هستم برای درمان استرسم میخام برم یوگا بنظرتون تاثیر گذاره ؟

ببین عزیزم استرس خیلی مقوله پیچیده ایه من خودم هم آدم استرسی هستم ولی نمیتونم بگم یوگا درمانش کرد. ورزش میتونه بهت اعتماد بنفس بده ولی درمورد استرس باید ببینی چرا استرس داری اصلا از چی استرس میگیری و در چه حده استرست. من از بچگی مشکل استرس داشتم اما باید ببینی در چه زمینه ای داری 

من رفتم

اگر علاقه داشته باشی ورزش قشنگیه

فقط من خودم با چیزی که تصور می‌کردم یکم فرق داشت

فکر می‌کردم فقط حالت مدیتیشن و ریلکس کردنه

ولی اگر بخوای اصولی و پیشرفته کار کنی حرکات کششی و تعادلی سختی داره

درکل وررش قشنگیه

میشه لطفا بگید چند درصد استرس رو از،بین میبره ؟دخترم استرسیه و خیلی اصرارش،میکنم بره یوگا ولی گوش،نم ...

عزیزم استرس از چی داره؟ اینطور نیست که یوگا استرس رو درمان کنه. میتونه یکم ذهن رو آروم تر کنه اما اینطور نیست که استرس رو درمان کنه. باید ببینی مشکل دخترت چیه تو جی استرس داره و اگر تونستی از متخصص این کار و مشاور کمک بگیری

ببین عزیزم استرس خیلی مقوله پیچیده ایه من خودم هم آدم استرسی هستم ولی نمیتونم بگم یوگا درمانش کرد. و ...

من مثلا با افراد غریبه باشم استرس میگیرم فردا که جلسه اولم هست هیچکسو نمی‌شناسم نگرانم ولی جلسه دوم اوکی میشم مشکلم همینه 

تو اجتماع خودم تنها باشم استرس میگیرم و....

کاربری دست دونفره

خب اگه استرس داشتم منظم نبود چی؟؟ خیلی میترسم هفف

نه عزیزم اروم باش🤍😂

من اونموقع تازه انقد لاغر نبودم نمیتونستم خیلی حرکتا رو برم تا جلسه بیست و پنجمم

هیچ اتفاقی نیوفتاد

تهش یاد گرفتم