2777
2789
عنوان

چله

85 بازدید | 5 پست

خانوما ميخوام چله سوره والعصر بگيرم واي بلد نيستم

دفعه اولمه

تا چهل روز بايد بخونم

روزي چند بار بايد بخونم

اگه يه روز يادم برم شبش ميتونم بخونم با نه حتما روز بايد باشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
چهل روز روزی یه بار شب و روزم نداره گلم

ممنونم عزيزم🌹🌹🌹

بيشتر از يكبار هم ميتونم بخونم؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزيزم🌹🌹🌹 بيشتر از يكبار هم ميتونم بخونم؟

نمیدونم هر جور اعتقاد داری همونجوری عمل کن خیلی گیر نده که ای وای نکنه چله ام خراب شد و ..

من خودم چله میگیرم چهل روز میخونم ولی مازاد بر چله دلم بخاد تو روز بیشتر از یه بار هم میخونم یه روزم یادم میره فرداش میخونم مهم دله دل خخ

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
نمیدونم هر جور اعتقاد داری همونجوری عمل کن خیلی گیر نده که ای وای نکنه چله ام خراب شد و .. من خودم ...

من واسه صبوري ميخوام چله بگيرم

ايشالا كه جواب بگيرم

بازم ممنونم از راهنماييت گلم

من واسه صبوري ميخوام چله بگيرم ايشالا كه جواب بگيرم بازم ممنونم از راهنماييت گلم

فداااات ان شا الله ک جواب میگیری 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔