2777
2789

راستش ما قبلا یه اکیپ توی دانشگاه بودیم که بعد یه داستان‌هایی کلا از هم جدا شدیم

اما یکی از دوستامون پسر خاله ی نامزدمه

چند روز پیش خونه ی مادر نامزدم بودیم برای شام و همه خانواده جمع بودن

ایشونم اومده بود که تلویزیون رو درست کنه چون تعمیرکار لوازم برقیه 

من نامزدم افسردگی داره و برای اینکه تا عروسیمون حالش بهتر بشه ما خیلی داریم تلاش می‌کنیم و خدا رو شکر خیلی بهتره اما بعد از شام که هممون نشسته بودیم نامزدم گفت به توصیه ی تراپیستش باید ده دقیقه رو توی اتاق تنها بمونه و توی دفترش یچیزایی رو بنویسه و جمع رو ترک کرد

پسر خاله نامزدم هم همون لحظه تلویزیون و اوکی کرد اومد بشینه دید تنها جای خالی همون جائیه که نامزد من نشسته بود تا قبلش

اومد نشست پیشم

معذب بودم یکمی و خودمو جمع میکردم اما اون گشااااد نشسته بود

وسطاش هی با خنده ی چندشش اروم میگفت مهدی باهوش بود تورو بلند کرد

منم عصبی شدم از جام بلند شدم رفتم تو آشپزخونه 

یهو تکست داد به گوشیم که اگر میخوای بدبخت شی زندگیتو با این افسرده بدبخت به ف.اک بده اگر نه امشب بهترین وقتشه خودتو به من ثابت کنی

الان نمیدونم چیکار کنم

پیامش رو اسکرین گرفتم و خداروشکر توی آی‌مسیج تکست داده نمیتونه دو طرفه دیلیتش کنه

نشون نامزدم بدمش؟

احساس خیلی بدی دارم

شرمنده که طولانی شد🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف تو صورتت پسر که به زن فامیلت چشم داری

این پیشم بود دو شقش میکردم

حرصی شدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

حرفاش شبیه حرفایه آرشام تهرانیه

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

نه باباااااا 

نگو اصلا اون حالش بدتر میشه.

یا پاسخ نده بهش

یا بگو تو زندگی من دخالت نکن،من همسرم رو دوستدارم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.