I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من فقط قسمت کمر و شکم از این ساعت شنیا واسه تو باشگاه خریدم ۲۸۰۰
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بله ساعت شنیا خیلی تاثیر داره قیمتشم اینه ولی حیف که رون پوشش نمیده گفتم اگر خوبه سفارش بدم باز یه ...
اره گن کلا گرونه و این که میگی تا زانو پوشش میده قیمتشم مناسب بنظر میرسه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)