2777
2789

یه روش کدینگ پیدا کردم کدگذاری یا رمزگذاری صفحه هات جز ۲هستیم

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

بدون کلاس حفظ میکنید؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی حفظ دوست دارم ولی نمیدونم چجوری باید انجام بدم

اول کلاس تجوید برین باید بعدا حفظ 

اول صفحه آخر صفحه و کتاب حفظ باید عثمان طه باشد ۱۵خطی باشد و بدون معنی باشد

روخوانی بلدمبدون کلاس میشه تو خوکه حفظ کرد؟

نه سخته باید حداقل جز ۱ رو برین سر کلاس بعدش تو خونه میشه راحت حفظ کرد جز ۱ سخته بعدش آسون میشه برات

من با قلم قرآنی حفظ میکنم خیلی خوبه 

روزی مثلا 6خط حفظ جدید + 60خط ده درس 

ینی ده برابر حفظ جدید هرروز دوره حفظ قبلی 

ینی تقریبا هر صفحه 15 16,روز میخونی 

یه روز درمیون هم به جز اینا دوره قبل از ده درس 

من با قلم قرآنی حفظ میکنم خیلی خوبه روزی مثلا 6خط حفظ جدید + 60خط ده درس ینی ده برابر حفظ جدید هرروز ...

چه خوب شما کلاس رفتی و آشنایی به کتاب حفظ و نحوه حفظ درسته بنده کلاس رفتم وگرنه آشنایی نداشتم خودم حفظ کنم آفرین به اراده شما چقدر خوشحال شدم خدایا 

چه خوب شما کلاس رفتی و آشنایی به کتاب حفظ و نحوه حفظ درسته بنده کلاس رفتم وگرنه آشنایی نداشتم خودم ح ...

توی گوشی حفظ النور هم بریزین عالی هست

حفظ النور

چه خوب شما کلاس رفتی و آشنایی به کتاب حفظ و نحوه حفظ درسته بنده کلاس رفتم وگرنه آشنایی نداشتم خودم ح ...

من حدود 7جز حفظ بودم ول کردم فراموش شد 

یه مدت رفتم تثبیت بعدم درگیر کنکور شدم کلا رها شد 

حالا دوباره دارم از اول میرم کلاس

من تو خونه ۱۰ جز حفظ کردم ولی خورد به کنکورم و کسی هم نبود ازم بپرسه کلا یادم رفت اما برادرم که مدام ...

مانشاالله چقدر خوب 

ببینید شما مرور کنین هرروز ۳جز باید بخونین تا تثبیت بشه ۱۰ جز حفظ کردین چند سال طول کشید ۴سال؟؟؟