2777
2789
ماهم استاد اسلایدی داریم😂استاد آناتومیمون یه جوریه که تقریبا هیچکس سر کلاس متوجه حرفاش و توضیحاش نم ...

سلام وقت بخیر و با آرزوی موفقیت 

یه سوال داشتم

دانشجو های پزشکی پسر بعد فارغ التحصیلی کامل ، شماره نظام پزشکی میگیرن؟

و اینکه بعد فارغ التحصیلی دوسال باید طرح برن دوسال دیگه ام سربازی؟یا اینکه جفتش باهم حساب میشه؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

دانشگاه تهران نیستم عزیزمیکی از دانشگاهای تهرانمشهری که خانوادم هستن قمهمن یه سری از دوستام دندون می ...

میتونم بپرسم چه دانشگاهی هستید

یکی از دوستای من دانشگاه قم درس میخونه

شاید بتونم ازش براتون مشورت بگیرم

لطفا لایک نکنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه تهران نیستم عزیزمیکی از دانشگاهای تهرانمشهری که خانوادم هستن قمهمن یه سری از دوستام دندون می ...

چقدر ترسناکههه

پزشکی خوندن واقعا اینجوریه که اولش خیلی ذوق و شوق داری هرچی میری جلو تر دلسرد تر میشی

بنظرم اگر شرایطش رو داری برو پیش خانواده ت 

چون خوابگاه زندگی کردن واقعا هم عذابه و هم اینکه مسیر پزشکی پر از فراز و نشیبه کنار کسایی باشی که وقتی حالت گرفتش ناامیدی از ادامه راه دلسوزانه بهت امیدواری و انگیزه بدن خیلی بهتره

بنظرم برای پزشکی دانشگاه مهم نیست مهم تا آخر ادامه دادنه

لطفا لایک نکنید  
ماهم استاد اسلایدی داریم😂استاد آناتومیمون یه جوریه که تقریبا هیچکس سر کلاس متوجه حرفاش و توضیحاش نم ...

خداروشکر ما اساتید اناتویمون خوبه

ولی فیزیولوژی نگم برات😂🤝

لطفا لایک نکنید  

من یه سری دوست دارم قم درس میخونن اساتید خوب و بد داره 

فیزیولوژی ها خوب نیستند و باید خودت بخونی

آناتومی ها سخت گیرند ولی معمولا از تدریس خودشون سوال طرح می‌کنند و گروه بیوشیمی هم که هر ترم نصف کلاسم میندازن😂

بافت هم بستگی به استادش داره ولی هشتاد درصد سوالات از تدریس خود استاد

این رو از دوستم پرسیدم

لطفا لایک نکنید  
سلام وقت بخیر و با آرزوی موفقیت یه سوال داشتمدانشجو های پزشکی پسر بعد فارغ التحصیلی کامل ، شماره نظا ...

دوسال طرحشون همون دوسال سربازی محسوب میشه

آقا پسر هوایی که دوسال طرح پزشکی شرکت می‌کنند دیگه نیازی نیست دوسال هم سربازی برند 

بعد از طرح شماره نظام پزشکی بهشون میدن و اجازه طبابت بهشون داده میشه

لطفا لایک نکنید  
سلام وقت بخیر و با آرزوی موفقیت یه سوال داشتمدانشجو های پزشکی پسر بعد فارغ التحصیلی کامل ، شماره نظا ...

سلام عزیزم

بله بعد از فارغ التحصیلی میگیره

و برای سوال دومتون هم بله باید فقط دوسال طرح رو بره برای هردو

اگر از طرح معاف باشه باید بازم دوسال بره برای سربازی و برعکس ولی اگر از جفتش معاف باشه میتونه ۲ سال طرح رو نره

🦦
من یه سری دوست دارم قم درس میخونن اساتید خوب و بد داره فیزیولوژی ها خوب نیستند و باید خودت بخونیآنات ...

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزم

درسته حق باشماست

الان که دقت میکنم ماهم یه سری از استادامون ۱۰۰ نیستن از لحاظ تدریس و حتی نمره دادن

🦦