2777
2789
عزیزم شما کدوم دانشگاه تهران درس میخونی؟

من تهران درس نمیخونم شهر دیگه ای درس میخونم 

عزیزم شما میدونید معدل در آزمون رزیدنتی چه تاثیر داره ؟ به صورت مثبت در نظر گرفته میشه یا فقط کنکور هستش که مهمه

لطفا لایک نکنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهران درس نمیخونم شهر دیگه ای درس میخونم عزیزم شما میدونید معدل در آزمون رزیدنتی چه تاثیر داره ؟ ...

عزیزم من دقیق نمیدونم ولی اگر اشتباه نکنم تاثیر مثبت داشته باشه

ببخشید دانشگاهتون تیپ۱ هست یا شهرستانه؟ اگر شهرستانه یه سوالی داشتم ازتون

🦦
پس برای آزمون فقط تاثیرش مثبته؟ میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی مثلا توی این عکس اکثرا معدل الف هستند ...

ببین تاثیر معدل تو آزمون رزیدنتی فقط به صورت مثبت هست یعنی داشتن معدل بالا برات یه امتیاز اضافی محسوب میشه که می‌تونه رتبت رو بهتر کنه بچه‌هام به خاطر همین انقدر خودشون رو برای معدل بالا اذیت می‌کنن  چون وقتی نمرات آزمون خیلی نزدیک به هم هست معدل بالا یه برتری کوچیک ولی مهم محسوب میشه که می‌تونه تو رتبه نهاییت تاثیر بذار

برای تهران هم معدل تو اکثر رشته ها بیشتر جنبه مثبت داره و ممکنه تو مصاحبه یا ارزیابی‌های جانبی یه خورده کمک‌کننده باشه ولی نمره آزمون و مصاحبه هست که تعیین‌کننده نهایی‌اند.

ببین تاثیر معدل تو آزمون رزیدنتی فقط به صورت مثبت هست یعنی داشتن معدل بالا برات یه امتیاز اضافی محسو ...

یعنی بعد از قبول کنکور مصاحبه هم انجام میدن؟

این مورد رو نمیدونستم 

ممکنه بخاطر مصاحبه رد کنن

لطفا لایک نکنید  
تیپ دو هست بفرمایید گلم سوالتون چیه؟

عزیزم من داشنجوی یکی از دانشگاهای خوب تهران هستم

مدتی هست که مشکل روحی برام پیش اومده با مشاور که مشورت کردم پیشنهاد دادن انتقالی بگیرم شهرستان تا پیش خانوادم و دوستام باشم

شما راضی هستی از جو دانشگاه؟ اساتید اطلاعات به روز دارن؟ منابع مختلف رو معرفی میکنن یا فقط به جزوه و یه سری رفرنس یا کتابایی که خودشون نویسندش هستن بسنده میکنن

کلا از لحاظ علمی لول دانشگاه برای شما خوبه جوری هست که درسا خیلی خوب توضیح داده بشن و امتحانا سطح بالا باشه

من قبولی تو تخصص و استریت شدن با علوم پایه خیلی برام مهمه بخاطر همین سطح درسی دانشگاه خیلی برام ملاکه

شرمنده سوالام زیاد شد ولی خیلی تصمیم جدی ای هست برام و متاسفانه هیچکدوم از دوستام پزشکی نمیخونن تو شهرستان اگر میشه ممنون میشم راهنماییم کنید

🦦
یعنی بعد از قبول کنکور مصاحبه هم انجام میدن؟ این مورد رو نمیدونستم ممکنه بخاطر مصاحبه رد کنن

آره بعضی از رشته ها مصاحبه دارن فقط در حد تفکیک بین داوطلبای نزدیک به همه نه اینکه بی‌دلیل کسی رو حذف کنن.

عزیزم من داشنجوی یکی از دانشگاهای خوب تهران هستممدتی هست که مشکل روحی برام پیش اومده با مشاور که مشو ...

عزیزم من دانشگاه تهران نبودم قاعدتاً وقتی میشه این سوالا رو پرسید که طرف متقابل هر دو دانشگاه رو دیده باشه بتونه مقایسه بکنه 

من چون هر دو رو ندیدم ممکنه مقایسه اشتباهی بکنم و دین شما به گردنم بیفته

اما از دانشگاه خودمون میگم به صورت توصیفی نه مقایسه ای

اول میتونم بپرسم خانواده شما چه شهری هستند ؟

و اینکه مطمعنید بعداً از این کارتون پشیمون نمیشید؟

ببینید نمیشه بگیم همه استادامون اطلاعات به روز دارن یه سری از اساتید بار علمی خیلی خوبی دارند و خیلی خوب تدریس میکنند 

یه سری از اساتید اسلایدی هستند و عملا حضور در کلاسشونهیچ کمکی بهمون نمیکنه

معمولا همه جای دنیا هم همینه که اساتید کتاب خودشون رو معرفی میکنند و رد خور نداره بنظرم😂🥲🤝 با خوندن جزوشون ۱۴تا۱۷.۵ رو میتونیم بگیریم برای بیشتر شدن هم باید رفرنس بخونیم  

فقط ممکنه از لحاظ امکانات اموزشی یخورده امکاناتشان کمتر باشه مثلا تعداد جسدشون کمتر باشه یا امکانات ازمایشگاهیشون محدود تر باشه 

البته خوب خیلی بستگی به شهرتون داره

لطفا لایک نکنید  
عزیزم من دانشگاه تهران نبودم قاعدتاً وقتی میشه این سوالا رو پرسید که طرف متقابل هر دو دانشگاه رو دید ...

دانشگاه تهران نیستم عزیزم

یکی از دانشگاهای تهرانم

شهری که خانوادم هستن قمه

من یه سری از دوستام دندون میخونن تو قم و اونا تقریبا با جو آموزشیش اوکی بودن حتی نسبت به بچه های خودمون انگار راضی تر بودن از دانشگاه و درمانگاهای دانشگاهشون

ولی خب کسی رو نمیشناسم پزشکی قم بخونه

و واقعا نمیدونم پشیمون میشم یا نه

چون خیلی برای این دانشگاه تلاش کردم و خیلی از دوستام اینجان ولی این یک ساله خیلی شرایط روحیم به هم ریخته

و تازه من اولای راهم حس میکنم نمیتونم دیگه دوری از خانواده و زندگی تو خوابگاهو تحمل کنم

از طرفی خیلی شنیدم توی دانشگاهی که الان هستم وقتی جدی وارد بیمارستان بشیم قراره خیلی فشار بهمون وارد شه مخصوصا از سال بالایی هامون

اصلا این دانشگاه معروفه به خودکشی دانشجو های پزشکیش بخاطر فشار روحی و روانی یادمه اولین روزی که خوابگاهو تحویل گرفتم یه سال بالایی از پشت بام خوابگاه خودکشی کرد

واقعا نمیدونم

🦦
عزیزم من دانشگاه تهران نبودم قاعدتاً وقتی میشه این سوالا رو پرسید که طرف متقابل هر دو دانشگاه رو دید ...

ماهم استاد اسلایدی داریم😂

استاد آناتومیمون یه جوریه که تقریبا هیچکس سر کلاس متوجه حرفاش و توضیحاش نمیشه

مجبوریم بعدا با بچه ها جمع شیم یکی که بهتر فهمیده توضیح بده

خب پس شرایط نرماله مثل اینجاست

نمیفهمم چرا انقدر دانشگاهو برامون بولد میکردن سال کنکور

🦦
اصل همون آزمونه تمرکزت روی آزمون باشه،معدل هم تاثیر مثبت داره

سلام وقت بخیر و با آرزوی موفقیت 

یه سوال داشتم

دانشجو های پزشکی پسر بعد فارغ التحصیلی کامل ، شماره نظام پزشکی میگیرن؟

و اینکه بعد فارغ التحصیلی دوسال باید طرح برن دوسال دیگه ام سربازی؟یا اینکه جفتش باهم حساب میشه؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم