2777
2789

خیلی رومخمه هرچی باهاش حرف میزنم باز گاوتراز قبله خدایا چ گناهی کردم این شد قسمتم

بعد یماه امروز رفتیم بیرون گفتم لباس تو خونگی بخرم ندارم

انقد گفت زودباش خستم خوابم میاد فلان 

ک ساعت ۹ خونه بودیم 

بعد اومده رفته پیش رفیقاش قلیون کشیدن الانم ماشینو برد زنگ زدم کجا میگه با رفیقم بریم تاجایی و بیایم😐😐😐

چرا هیچ شعور نداره

با زبون خوش با خنده با جنگ همه حرفی بهش زدم ک آدم باش زندگیمونو خراب نکن انگار ن انگار

فک کنم خوشش میاد دقم بده منه حامله رو

واقعا همه مردا اینن یا مال من گاو تشریف داره

تا کی باید تحمل کنم خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث اینه؟

از،قصد نمیاد خونه. خودشو سرکار سرگرم میکنه که نیاد.۱شب میاد. لاله تا بخوابه.‌انگار من وجود ندارم. فقط با من اینطوریه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تو چکار میکنی اونوقت؟

قبلا منتظرش،بیدار میموندم. میومد چای و میوه و ...میذاشتم براش. لال بود...خودم ازش سوال میپرسیدم ،کوتاه و با ولوم کم جواب میداد.‌چشمش به تی وی بود فقط. بعد هم‌لالا.

الان یکماهی هست اینکارارو نمیکنم و ۱۲ میرم میخوابم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم همه مردا سروته یه کرباسن

شوهر من مثلا مذهبیه بخدا اونم یه مدل اخلاقای عجیب و غریب داره...

بخدا شرایطشو ندارم وگرنه خیلی دوس داشتم جدا بشم ازش

چون بیرون قشنگ نقش بازی میکنه همه فکر میکنن خیلی خوبه

عزیزم همه مردا سروته یه کرباسنشوهر من مثلا مذهبیه بخدا اونم یه مدل اخلاقای عجیب و غریب داره...بخدا ش ...

مذهبی نما هست وگرنه مذهبی واقعی طبق گفته پیغمبر ص مهربون ترین افراد به خانواده هستند.

خوارج هم عبادت زیاد داشتند ولی در عمل ، امام علی ع را کشتند.