2777
2789
عنوان

مامانهایی که دختر هفت هشت ساله دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 47 پست
دختر منم هشت سالشه. بوی عرق زیر بغلش بده.مرتب دستش زیر بغلشه میگه میخاره. استرس گرفتم نکنه بلوغ زودر ...

دخترمنم گاهی بدوبدو میکنه بوعرق میگیره یعنی ممکنه مشکلی باشه من میگم مرتب حموم برو لباس عوض کن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم گاهی بدوبدو میکنه بوعرق میگیره یعنی ممکنه مشکلی باشه من میگم مرتب حموم برو لباس عوض کن

نمیدونم خواهر دکتر تغذیه گفت به غذاهایی که میخوره هم بستگی داره.اینم یه روز در میون حمام میره ولی تحرکش وحشتناک زیاده بخاطر همین رود بو میگیره

نمیدونم خواهر دکتر تغذیه گفت به غذاهایی که میخوره هم بستگی داره.اینم یه روز در میون حمام میره ولی تح ...

ان شاءالله همه شون سالم باشن و موقع خودش بلوغ بشن

زیر بغلش چی؟ خودتون پرمو هستین؟

من شوهرم پرمو فکرکنم دخترم ب همونا رفته تازه موهای پاهاش خیلی بلنده هرکس ببینه میگه چقدبلنده مابچه اینجوری ندیدیم بلنده ولی نازک نه زیربغل نداره فقط پشت کمرودست وپاهاش 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خدا حفظش کنه دختر من خیلی ریز و لاغره و اصلا مثل بچه پنج سال میمونه

دختر منم خییلی لاغره ولی قدش ژنتیک خانواده پدریش هست. ولی پسرم مثل منه قدش متوسطه مرتب با خواهرش مقایسه میشه☹️شوهرم میگه اگه قدش کوتاه شد تو رو میکشم گفتم به من چه خانوادگی عاشق زنه ریزه این فکر اینجاشو نکرده بودین😳😀