2777
2789
عنوان

مامانهایی که دختر هفت هشت ساله دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 47 پست
وزن 20 قد 120

ببرش دکتر. علایم خود ارصایی نداره؟ پوشش اعصای خانواده سنگین و خوب هست؟ ماهواره نمیبینه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر. علایم خود ارصایی نداره؟ پوشش اعصای خانواده سنگین و خوب هست؟ ماهواره نمیبینه؟

نه اصلا ،ماهواره اصلا نداریم خودمم پوششم خیلی خوبه فقط موهام تو خونه پیداست

دختر من چند روز پیش تولد هشت سالگیش بود

دخترمن ۳۱مرداد تولدهشت سالگیشه ولی ازهمون اول ریز بود قدش ۱۲۰شاید دوسه سانت بیشتردقیق نمیدونم وزنش بیست خیلی لاغره

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
نه اصلا ،ماهواره اصلا نداریم خودمم پوششم خیلی خوبه فقط موهام تو خونه پیداست

ببرش دکتر 

باید عکس مچ دست بگیری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دختر منم هشت سالشه. بوی عرق زیر بغلش بده.مرتب دستش زیر بغلشه میگه میخاره. استرس گرفتم نکنه بلوغ زودرس بشه. توی شهر ما متخصص غدد نداره. بردمش بهداشت اونجا گفتن قد و وزنش که عادیه.یه دکتر تغدیه هم اونجا بود گفت بوی عرق مشکلی نداره. ولی بخاطر اینکه خیالم راحت شه ارجاع به پزشک غدد برای مرکز استان دادن که فعلا شرایط بردنشو ندارم

دختر منم هشت سالشه. بوی عرق زیر بغلش بده.مرتب دستش زیر بغلشه میگه میخاره. استرس گرفتم نکنه بلوغ زودر ...

اینی اصلا هیچ بویی نداره از اولم پر مو بود انگار الان کمی بیشتر شده

دختر منم دقیقا همین قد و وزنه

زیادحساس نباش من که رهاش کردم قبلناخیلی ب غذاخوردنش گیرمیدادم الان زیاد گیرنمیدم هرقدربگم باز زیادنمیخوره ولاغره دکترم بردم مشکلی نداره ژنش همینه ریزه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم