2777
2789
عنوان

مادر بی عاطفه و بدجنس

103 بازدید | 7 پست

بچه ها گفته بودم من ام اس دارم و تحت درمانم اولین دز دارومو گرفتم حالم بد بود خیلی بد حس مرگ داشتم طلاق گرفتم تنها زندگی میکنم دخترمم تازه فوت شده به مادرم زنگ زدم بیاد پیشم چون کسیو ندارم خیلی راحت برگشت گفت چه قد ادا درمیاری اگه ام اس داشتی که تاالان مرده بودی پس چرا زنده ای هنوز گفت چرا ترحم میخوای ما نمی‌توانیم برات کاری کنیم بابامم از پشت تلفن میگفت ولش کن قرصیه دیوونست قطع کن چون من سرترالین میخورم دلم تیکه تیکه شد حتی بعد فوت دخترمم کنارم نموند حتی ۱روز همیشه از بچگی میگفت دختر دوست ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم فقط به خدای مهربون ترین توکل کنید بگید من هیچ کس ندارم خودت مراقبم باش انشاءالله حالتو ...

ممنونم مهربونم تو خیلی دلت پاکه امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

ممنونم مهربونم تو خیلی دلت پاکه امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

الهی من فدای روی ماهتون بشم خانم دکتر زيبا انشاءالله هر جا هستید خدایی که دنیا رو آفریده

مراقبتون باشه الهی هر چی غم و غصه هست از زندگی تون نابود بشه و انسان های با شخصیت 

و ارزشمندی مثل خود عزيزترينتون وارد زندگی تون بشن درداتون به جونم انشاءالله همیشه سلامت 

و شاد باشید من خیلی خیلی دوستتون دارم خواهر عزیزم❤️💚❤️🤲🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸