2777
2789

عقدیم همسرم خونه ما بود گفت باید برای دیجی هماهنگ کنم زودتر گفتم ما که هنوز تاریخ مشخص نکردیم باید حرف بزنیم اصلا ببینم چجوری برگزار می کنیم گفت به نظر من یه بار شما عروسی بگیرین یه بار ما چون تعداد مهمونای ما زیادن و فلان 

گفتم اینجوری هزینه ها بیشتر میشه تالار و شام اینا با خودمون هست لباس عروس آرایشگاه ماشین عروس با توئه ها دو بار باید بدی 

گفت نه من چرا بدم هر کس عروسی خودش 

منم شستم گذاشتمش کنار آخرشم گفت بابا من شوخی کردم 

گفتم این یعنی چی عروسی منه بعد تو نشستی تنهایی تصمیم میگیری بعد میگی هزینه هاشم با خودته گفت من شوخی کردم ولی شوخی نمی کرد منم خیلی دعوا کردم باهاش

وا 

این چه عروسیه😶

خانواده عروس دختر بدن

جهزیه و سیسمونی بدن

بله برون و جشن عقد بگیرن

پول عروسی هم بدن😶

همش و یکی کنید یک شب تالار بزرگ بگیرید

هزینه ها که باید با اقا داماد باشه

ولی می تونید نصف کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو گفتم گفتم عروسی منه تصمیم گیریش هم با منه

تنهایی با خودت میخوای عروسی کنی که میگی عروسی منه تصمیم گیریش با منه عروسی دوتاتون هست بشینید با هم صحبت کنیم به توافق برسید اسمش زندگی مشترکه نه عروسی من عروسی تو

چه مجبورین جدا جدا . اصلا این همه دعوتی چخبره . تو خونه باغ خوشگل با فامیل درجه یک تازه اصل کار آتلیه و لباس عروسه و ارایشگاهه . درضمن عروسی تو تنها نیست مگه میخوای با در و دیوار عروسی کنی یا باخودت . تصمیم ایشون هم مهمه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تو انتخاب مهمونا یکم محدودیت بذارید تعداد خیلی زیاد نشه...و اینکه مهمون اونا زیاده تقصیر تو نیست که. ...

من میخوام بهش بگم ما باید با هم توافق کنیم خانواده اون سر تعداد مهمون کوتاه بیاد خانواده من سر جدا گرفتن مراسم زن و مرد جدا