2777
2789
عنوان

مربی اموزش رانندگیم

98 بازدید | 16 پست

جلسه دومم بود دیروز تاحالا اصلا پشت فرمون ننشستم هیچ تجربه ای ندارم. دیروز ۳بار خاموش کردم کلاج بد نگه میداشتم موقع حرکت.تا اینکه اخرسر پیاده شد نحوه درست نگه داشتن کلاج نشونم داد. خلاصه عصبانی شد گفت عهههه هی خاموش میکنی اینجوری که نمیشه. گفتم والا هرکاری میگین میکنم خب تجربه ندارم نیاز به تمرینه. خیلی با لحن بدی گفت عهه اینجوری که نمیشه ماشین فلان میشه. مربیمم زنه‌. بنظرتون عوض کنم مربیمو؟ مربی مثلا دور برگردون دور میزنم اصلا نمیگه فرمون چجوری نکه دار خودش کمک میکنه میچرخونه.

قدرش رو بدون دمش گرم که می‌زاره خاموش کنی تا کار با کلاچ دستت بیاد 

مربی من خودش کلاچ می‌گرفت یکبار هم نزاشت خاموش کنم روز امتحان شهری دو ثانیه بعد استارت ماشین خاموش شد 

این روزا میگذره اما به سختی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره حتما عوض کن ب مدیریت بگو شاید کلا بداخلاقه و هنرجوهای دیگشم ناراضی باشند بالاخره خیلی الان گرون شده گواهی نامه باید برات ووقت بذاره تا استرستم کم بشه

من خودم معلمم 

من معتقدم این شاگردها نیستن ک خنگن این اون معلم یا مربیه که بی استعداده و بلد نیست درست یاد بده 

بخاطر همین ب هیچ کدوم از شاگردام نمی‌گم چرا نمی‌فهمی سعی میکنم خودمو درست کنم شیوه بیانم رو عوض کنم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

قدرش رو بدون دمش گرم که می‌زاره خاموش کنی تا کار با کلاچ دستت بیاد مربی من خودش کلاچ می‌گرفت یکبار ه ...

خودش میگه همه ریر دست من راننده شدن والا تعریفشو‌میکنن توی نت دیدم

آره حتما عوض کن ب مدیریت بگو شاید کلا بداخلاقه و هنرجوهای دیگشم ناراضی باشند بالاخره خیلی الان گرون ...

باور میکنی اعتماد بنفسمو اورده پایین استرسم بیشتر شده. وقتی بهش گفتم من تازه کارم گفت من وظیفم اینه یاد بدم. واسه همین مربیم. ولی این طرز برخوردش خوب نیست اصلا 

آره عزیزم عوضش کن کاش اول خودت با کسی تمرین می کردی یه ذره اوکی می شدی بعداً می رفتی کلاس های آموزشی ...

نمیشه که عزیزم اول باید با اموزشگاه تمرین کرد اصولش همینه

امان از این مربی های خانم. صددرصد عوض کن و حتمااا با آقا بردار.

فردا ببینم چجوریه دیدم اخلاق نداره عوض میکنم.همینجوریش مهریونه ها. اشتباه میکنم قاطی میکنه. حالا انگار من راننده ام. جلسه دومم بود در مل ۳ ساعت روز اول و دوم رانندگی کردم