2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم ، دو دوره هم پماد های دست ساز کورتون دار زدم ، اما خوب نشدم بدتر ریخته بیرون صورتم شده عین لبو ...

پمادکالاندولا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

اره اگزما هست دکترم گفت، صورتم شدید خارش و التهاب داره و خشکه ، جز کورتون راهی دارم؟

اگه کلا سابقه اگزما داری شاید به یه خوراکی حساسیت داری.دقت کن ببین بعد از خوردن چی اگزا میزنی،مثلا مرغ خیلی وقتا باعث اگزما میشه،یا مغزیجات،یا تخم مرغ و...

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
اگه کلا سابقه اگزما داری شاید به یه خوراکی حساسیت داری.دقت کن ببین بعد از خوردن چی اگزا میزنی،مثلا م ...

رژیم غذایی دارم یعنی همون پرهیزات 

اما مشکلم اینه با این وجود بازم اگزما میزنه ، خیلی سخته 

رژیم غذایی دارم یعنی همون پرهیزات اما مشکلم اینه با این وجود بازم اگزما میزنه ، خیلی سخته

خب اون چیزی که باعث اگزمات شده رو همچنان میخوری.من پسرم این مشکل رو داشت صورتش تیکه و پاره بود دکترم رژیم داد و باز فایده نداشت.تااینکه فهمیدم به چیزای دیگه آلرژی داره اونارو که رعایت کردم دیگه نزد

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
خب اون چیزی که باعث اگزمات شده رو همچنان میخوری.من پسرم این مشکل رو داشت صورتش تیکه و پاره بود دکترم ...

من به گرده گل و درخت و اینا آلرژی دارم همش هم تو حیاط خونمون هست، ممکنه از اون باشه؟ چون تست دادم به غذاها واکنش نداشتم