2777
2789

من دوستان الان پانزده ساله ازدواج کردم تو سن کم وشوهرم ادمی بود قیافه خوب داشت ومثلا خانواده با کلاس ولی متاسفانه خودشیطان هستن ومنو وخانوادمو داغون کردن بسیار ادم های خودشیفته هستن که فقط بلدن تحقیر کنن وبه هیچ حا نرسیدن شوهرم همیشه بی هرضگی هاش رو گردن من انداخته

من هیچوقت نتونستم حرف دلم رو بزنم بهش هیچوقت احساس خوبی نداشتم هیچوقت از ته دلم نخندیدم این چند سال وبدتر از همه هیچوقت از دستش نتونستم خودمو خلاص کنم روانیه ومشکل روانی داره

دیشب تو خواب دیدم یه ادم خیلی مهربون شوهرم بود وباهاش راحت بودم ومیگفتم ومیخندیدم ولی حتی تو خواب هم از این حیون وحشت داشتم ومیگفتم من هنوز ازش طلاق نگرفتم اصلا حالم خوب نیست من حتی جدا هم بشم هیچوقت ازدواج نمیکنم ولی ناراحت عمر وجوونیمم از دستم رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگر امکناش هست مذاکره کن و با حرف سعی کن درستش کنی...اگر نشد ببرش پیش مشاوره تا اون شما رو رهنما ...

عزیزم هزار بار رفتم این راه ها رو بهش گفتم مهریه نمیخوام جدا شیم چند سال پیش با جاقوی اشپزخونه افتاد دنبالم داشت منو میکشت

یه بارم روانی شد وسند ازدواجمونم پاره کرد 

من بخوام راحت ازش جدا میشم ولی روانیه ومیدونم بلایی سرم میاره

عزیزم هزار بار رفتم این راه ها رو بهش گفتم مهریه نمیخوام جدا شیم چند سال پیش با جاقوی اشپزخونه افتاد ...

غلط کرده مردتیکه ....برو ازش تو دادگاه شکایت کن ....چاقو و اینا فیلمشه وگرنه کو جرات زدن....یه خط روت بیافته اونوقت جرش میدی.