2777
2789
اینجا جواب درستی پیدا نمیکنیمنم چند روزه در به در دنبال مشاور انتخاب رشتم😂

وای چیکار کنیم؟

اسمی پیدا کردی؟

من یعقوبی و شفیعی رو شنیدم

با بلند نظر هم صحبت کردم به نظرم ادم خوبی بود واییی نمیدونم🤡

🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چیکار کنیم؟اسمی پیدا کردی؟من یعقوبی و شفیعی رو شنیدمبا بلند نظر هم صحبت کردم به نظرم ادم خوبی بو ...

شفیعی که افتضاحه ندی یه موقع که بدبخت میشی

اونا رو نمیدونم

البته من تجربیم بیشترم دانشجو هستن  که انتخاب رشته میکنن گیر کردم

شفیعی که افتضاحه ندی یه موقع که بدبخت میشیاونا رو نمیدونمالبته من تجربیم بیشترم دانشجو هستن که انتخ ...

🤡وای نه دانشجو نده این سایت های مشاوره ای معمولا مثل نوتروفیل و سیب ترش میدن به همون دانشجو ها 

🎀

🤡وای نه دانشجو نده این سایت های مشاوره ای معمولا مثل نوتروفیل و سیب ترش میدن به همون دانشجو ها

بیشترش همونن

مثلا یکی بود مجموعه بنام خودشه ولی انتخاب رشته با دانشجوهاست 

یکی دیگه پیدا کردم هم با خودش میشه برداشت هم با بقیه مشاوراشون 

نمیدونم بخدا 😂 فرصت ندارم فردا باید تصمیم بگیرم

بیشترش هموننمثلا یکی بود مجموعه بنام خودشه ولی انتخاب رشته با دانشجوهاست یکی دیگه پیدا کردم هم با خو ...

من این بلند نظر که حرف زدم باهاش خودش انجام میدادنمره اینامو پرسید و رتبه تخمین زد به نظرم خوب بود اما جایی اسمشو ندیدم 

مگه اومده نتایج که وقت نداری؟

🎀

هزینه ایش از ۷۰۰ ب پایینه دلیل پایین بودنش هم این نیست کیفیت نداره ن اصلا من خودم با تراز ۷۷۰۰ برام انتخاب رشته کرد هوشبری روزانه آوردم 

دوستم با رتبه کشوری ۹۶ هزار پرستاری آزاد عادی آورد 

هزینه اش کمه ب خاطر اینک میخواد وسع همه برسه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️