2821
2789
عنوان

وااای برگام🍂🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست
بگی ب اطلاعات دیگه دست پیدا نمیکنی 😁😁😅

همین دیگه

از یه ور فضولیم میشه

از یه ور دلم نمیاد کار درستی نیست

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره من ابله براش کامنت گذاشتم تو خواهرم نیستیبعد به زور نینی یار رو راضی کردم کامنتمو پاک کنهخدا کنه ...

شت نه بهش نگو 

یواشکی ببین چیکار میکنه تو نی نی سایت

وای خیلی کیف میده🤣🤣🤣🤣

هرجا دیدی منو برام یه صلوات میفرستی!؟💗

بازم بنظرم نگو راجبت یه چیزایی فک میکنه

چه فکرایی

من نمیگم

ولس تصمیم دارم تجسس نکنم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

تنها کسی که یه ساله اقدامه و تردید داره آبجیته مگه

از رو اقدام نفهمیدم

تاپیک رو درست بخونین

از رو چیزای دیگه و عکسا و تاپیکا فهمیدم کاربری خواهرمه

فقط برام جالب بود که ادعایی کرده که در واقعیت جور دیگه ایه

چقد مردم فضولن حالا اقدام بوده یا نبوده مگه به کسی مربوطه؟چقدم ذوق داره که خواهرش و اینجا دیده میتون ...

بشین سرجات خانوم

چرا دور برداشتی

من این قضیه فقط برام بامزه بود

من و خواهرم خیلیم رابطمون خوبه

من مگه مثل شمام خواهرمو مسخره کنم

داشتم شوخی می کردم

شت نه بهش نگو یواشکی ببین چیکار میکنه تو نی نی سایتوای خیلی کیف میده🤣🤣🤣🤣

نه تصمیم دارم چیزی بهش نگم ولی تجسس هم نکنم

خودمو جاش میذارم دلم میسوزه

چجوری فهمیدی

از رو تاپیکا و مشخصاتش 

تو یه تاپیک عکسی رو گذاشته بود که دقیقا عینشو برا من فرستاده بود از نتیجه آزمایشش

حرفاش

اسمای انتخابی برا بچش

تردیدش در مورد بچه و حتی سنش

از رو تاپیکا و مشخصاتش تو یه تاپیک عکسی رو گذاشته بود که دقیقا عینشو برا من فرستاده بود از نتیجه آزم ...

کاربریش؟😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز